Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryzykntka z mazowsza stolicy

Jak skutecznie grać na giełdzie i dobrze na tym zarobić?

Polecane posty

chciałabym zainewstować troche pieniedzy na giełdzie, ale nie wiem ja skutecznie sie w to ''bawić'' i dobrze na ty zarobić? moze jakies rady? pozdrawiam

trza sie zapisac do elyty spekulantów i analytyków gełdowych [ zapisy w parku skaryszewskim w Warszawie] i miec od nich cynki co do notowan akcji. bez tego tylko mozna jak w toto lotto liczyc na fart i zasilac masę frajerska przeznaczona do \" ogolenia\" z kasy. calośc polega na koterii. vide: bank ślaski.

Gość kawana
Powiem tak: gra na gieldzie nie jest latwa dla poczatkujacej osoby. Najpierw proponuje potrenowac na sucho. Jest wiele symulatorow gieldowych-pocwicz na nich. Na forum nikt ci nie da odpowiedzi w co inwestowac. Niestety tak jest ze ludzie nawet jak wiedza to nie powiedza.

dla indywidualnych marzycieli ciułaczy giełda to tak jak wiscigi konne. obstawiasz a tu i tak fart goni fart .

no wlasnie wiem ze ludzie wiedza ale nie pomagaja wsumie nie wiem z czego to wynika z egoizmu? chyb tak. ale ogulnie gra na gieldzie jest oplacalan czy tak jak ktos wyzej napisal trzeba miec uklady bo inaczej mnie obskubia;p

józio, to co proponujesz? jak grać zeby miec pewniaka na wygranej?

wielbiciel a moglbys jakies wskaowki udzielic?

czemu?

Co mam Ci powiedzieć? Jakie spółki w najbliższych dniach pójdą w górę? Nikt Ci tego nie powie, to Twoje ryzyko. A jeśli nie wiesz w ogóle jak się do tego zabrać, to http://www.google.pl i znajdziesz tyle materiałów, że tygodniami będziesz miała co czytać. Dalej będziesz już sama wiedziała co robić, albo czy dać sobie spokój ;)