Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flircikowa

Znamię

Polecane posty

Od urodzenia mam na lewej ręce znamię koloru brązowego. Próbowałam już wielu sposobów aby je ukryć ale wszystko jest do kitu. Mój problem tkwi w tym że wstydze sie chodzic w koszulkach z krótkim rękawem, ponieważ mam wrażenie że każdy zwraca na to uwagę. Czy facetów moze coś takiego brzydzić?

Gość yyyyyyyyyyyyy
chyba żartujesz... nie masz poważniejszych problemów?ciesz się że masz rękę, a nie zawracaj sobie głowy takimi bzdurami

cieszę się że mam rekę :) ,ale to znamie moim zdanie obrzydliwie wyglada. Nie wiem czy da sie to jakoś wybielić, a może wyciąć:P

Gość czas poplątał kroki
Zależy jakie to znamię. Miałam od urodzenia tzw pieprzyk na twarzy, myślałam że mnie strasznie szpeci i odstrasza facetów. Usunęłam i okazało się, że znalazłam sobie inny powód to kompleksów. Ale powodzenia

Gość Zona***
WITAM MOJA CORKA TEZ MIALA ZNAMIE BARWNIKOWE_OD URODZENIA>W WIEKU !^ LAT NAGLE ZNAMIE ZMIENILO BARWE_STALO SIE CZARNE I WYPUKLE_WROGOWI NIE ZYCZE TEGO CO PRZEZYLAM_WIZYTY U DERMATOLOGOW A POTEM ONKOLOGOW_I CZEKANIE_TO BYLO JAK HORROR_W KONCU WYCIELI JEJ TO ŚWINSTEO_I ZNOW CZEKANIE # TYG> NA WYNIKI_NA SZCZESCIE TO OKAZALO SIĘ NIEZLOŚLIWA ZMIANA_ALE WSZYSTKIM RADZE_USUNAC TO ZANIM BEDZIE ZA POZNO ZWLASZCZA JESLI NARAZONE SA MIEJSCA NP_NA SLONCE LUB TARCIE PISZE Z DOSWIADCZENIA_BO POTEM JEST OGROMNY STRACH I NIEPEWNOSC>USUWA TO KAZDY CHIRURG_ONKOLOG_I POZOSTAJE TYLKO MALA BLIZNA

Gość yyyyryka
Idź do dermatologa. Ja wycięłam coś takiego w kwietniu - zdecydował o tym onkolog i nie żałuję. Nie dośc że pozbyłam się kompleksu (bo strasznie go nie lubiłam) to jestem spokojniejsza kiedy jest słońce a ja mam krótkie rękawki. Zabieg w ogóle nie boli, jest w znieczuleniu miejscowym, zostaje blizna ale wolę już bliznę niż znamię...