Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak anioła głossssssss

DDDlaczego w więzieniach karmią lepiej niż w szpitalach ???

Polecane posty

na kolację w szpitalu dostaję się kromkę suchego chleba i kawałeczek masła... jak po czymś takim można wracać do zdrowia... ? Ale za to więźniów karmią dobrze, taka to polityka... :(

Gość bo wiesz.... my nie chiny ani
korea

Gość mielonka z jelonka
bo z takiego wieznia to moze jeszcze i cos bedzie a ludzi w szpitalu i tak na zdechnieciu sa

Gość tender lll
diet zdrowotną, toż to można w anoreksję popaść

Gość koza niezwykła
nie mam porównania -nie siedziałam w pace

na śniadanie i kolacje po kromce chleba, a na obiad zupinka... To nie jest dieta zdrowotna, brak w niej witamin i składników odżywczych... Gorzej jak w obozie :(

ale jest lekkostrawna i nie szkodzi na żołądek/cukrzyce/i wiele innych rzeczy... więc jest jedna idealna dla wszystkich. Bo przecież ludze są chorzy na różne rzeczy i różnych rzeczy jeść nie mogą. :P a zresztą szpitale są biedne :D

Gość rytryt
w domu też musisz jesć, kup sobie chlebek i coś na kanapki... ps. co do więzniów : uwazam, ze Ci co pracują powinni móc lepiej/wiecej zjeść ale za to zapłacić!, reszta - nie wiem czy powinna miec taką możliwość w szpitalach uwazam, ze też za jedzenie można by chociaż czesc kasy oddawać

Gość rytryt
a ja wygralem : dla cukrzyków jest inna dieta niż dla reszty chorych w szpitalach :O

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak anioła głossssssss Z ksieżyca spadlas czy co?? Nie otwieraj durnych topikow

"dla cukrzyków jest inna dieta niż dla reszty chorych w szpitalach " w teorii :P ale wszystko dostarcza jedna firma cateringowa i wszyscy dostają to samo... tak z mojego wglądu w jeden szpital :P

dlatego ze to mafia rządzi i tym wyzej postawionym to klawisze donosza frykasy i co im sie tam zamarzy. a szpitale to sa czesto-gesto umieralnie. takie jest brutalne ale prawdziwe zycie

Gość grysikkk
up

Gość gertrudaa
człowiek płaci ubezpieczenie, a dostaje mniej niż skazańcy,

Gość ale se wymyślił

Gość fanka anka
?

niestety nie wiem dlaczego ? nie jestem tym faktem zachwycony...ostatecznie to my utrzymujemy wiezniow z naszych podatkow.... 4 posilki i deser hmmm ....a sa rodziny ktore deser widza w niedziele a slowo podwieczorek jest wykresliny z ich jadlospisu .....

\"człowiek płaci ubezpieczenie, a dostaje mniej niż skazańcy,\" zwykly czlowiek to jest mięso armatnie, wbij sobie do głowy. i nikogo nie obchodzi co sie z toba stanie. masz placic panstwu haracz w podatkach i tyle. mozna sie jedynie zorganizowac i wymusic na "gorze" jakies zmiany a co do mafii, to a podskoczylabys jakiemus \"chlopakowi z miasta\" ? :P przeciez by cie rozmaślił :P

Gość fanka anka
coś w tym jest, polityka naszej "góry". oni tak to wszystko ustawili pod siebie, myślą,że szybciej trafią do więzienia, niż do szpitala :) trzeba się jakoś zabezpieczyć :D

Gość coto było
up