Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana231

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość zalamana231

mam wielki problem z grzybica pochwy tabletki pomagaja na chwile i ciagle sa nawroty najgorszy jest ten bol i pieczenie w srodku juz nie wiem co robic pomozcie.

na antykoncepcji napisz tam ci czosnek podpowiedzą :classic_cool:

Witaj. tez kiedyś miałam ten problem. nie chciało przejść. dowiedziałam się o wspaniałym lekarstwie powiedziałam onim lekarzowi. przypisał mi i po bólu. to bardzo szybka i skuteczna terapia. lekarz musi Ci przypisać 4 tabletki tylko. 2 bierzesz rano i dwie wieczorem i po sprawie. wiem co mówię. tabletki nazywają się Orungal na receptę. komuś pomogłam ;-)

Nie tylko Ty masz problem, ale i zapewne Twój partner. Sama, to się możesz leczyć do usranej śmierci.

Tak musztarda ma rację, bo skoro Ty masz problem to pewnie Twój partner również. clitrimazolinum kup mu taką maść

Gość olga56457890
ta masc jest do dupy;/ zreszta z grzybica to jest tak ze bakterie sa tak jakby to powiedziec w organizmie i ani masci ani tabletki dopochowe nic nie dadza;/ ja od mojego ginekologa dostalam antybiotyk taka jak wyzej ktos napisal 4 tabletki mi poradzili wizac naraz 4 i przeszlo jak reka odjał i do tego profilaktycznie nystatyne dopochwowo i do dzis bez porblemow. ale twoj partner tez powinien wziac te tabletki.