Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LUŚKA28

NAJCZĘSTSZE PRZYCZYNY BEZPLODNOŚCI

Polecane posty

TEMAT KIERUJE DO KOBIET KTORE MIAŁY BĄDZ MAJA PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄZE,JAKIE SA TEGO PRZYCZYNY,JAKIE ROBILYSCIE BADANIA,CO STWIERDZILI LEKARZE. CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC CO POWODUJE BRAK OWULACJI PROCZ PODWYZSZONEJ PROLAKTYNY, PROSZE PISZCIE CO WIECIE BO OD GINEKOLOGOW CZASEM TRUDNO COS WYCIAGNAC, CHCIALABYM SIE TEZ DOWIEDZIEC ILU Z WAS UDALO SIE WYLECZYC PRZYCZYNY BEZPLODNOSCI I DOCZEKALY SIE SWOICH MALENSTW

Gość Luska poczytaj sobie
na bocianie o ziołach na wywołanie owulacji i o problemach z płodnoscia.

Gość oooona
z autopsji wiem, ze nie zawsze to brak owulacji, rownie czesto zdarzaja sie niedrozne jajowody... jestem tego przykladem, na szczescie to juz za mna..

z tym ze ja juz jedno dziecko mam wiec raczej jajowody drozne bo przy pierwszym nie bylo najmniejszych problemow, dopiero teraz gdy zaczelismy sie starac o drugie

Gość ale to sie moze zmienic
to tzw. niepłodność wtórna, tak mnie ginekolog uświadomił. A robilas badania? Mialas monitoring cyklu, czy jest owulacja? Sprawdzone hormony, tarczycę? To podstawa.

no wlasnie chcialabym sie dowiedziec od was co posprawdzac bo narazie dostalam skierowanie na badanie prolaktyny ale jak mi gin bedzie dawal co miesiac skierowanie na 1 badanie to strasznie dlugo potrwa a tak moglabym za jednym zamachem zbadac kilka

monitoringu wprawdzie jeszcze nie mialam ale z usg gin stwierdzil ze nie jajeczkuje