Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaDorcia

chce zrobic cos szalonego tylko co?????pomozcie!!

Polecane posty

Gość szalonaDorcia

tak jak w temacie:) Chce zrobic cos ekstra szalonego w niedziele:) myslalam o skoku ze spadochronem ale o tej porze chyba juz nie skaczą :( dajcie jakis szalony pomysl...!!plisssss :)

Gość mnie pobolewał jajnik
nasraj pod kołdrę wbij z gówno kilka kredek i kaz jeżykowi zostać w łóżku bo się przeziębił...

Gość mielonka z jelonka
jajnik...:D:D:D

Gość taaaa ja wczoraj zrobiłam
szaloną rzecz, spontanicznie poszłam do fryzjera, chciałam skrócić włosy o 10 cm a debilna fryzjerka z włosów do pasa zrobiła włosy ledwie za ramiona, nie sięgają nawet do zapięcia stanika..... skróciła włosy o co najmniej 20 cm, cholera, nigdy jeszcze nie miałam tak krótkich włosów, czuję się fatalnie i mnie cholere bierze że trafiłam na taką idiotkę, niby się pytała ile ale potem ani razu mi w lusterku nie pokazała ile obicna i wychodzi na to że potem jeszcze ze kilka razy poprawiała chodzę podcinać włosy średnio co pół roku i zawsze mam traumę że obetną za dużo, ale teraz laska to już naprawdę przesadziła kurwa, kurwa, kurwa, teraz co najmniej muszę poczekać pół roku, rok żeby miały akceptowaną przeze mnie długość normalnie brak mi słów

kurwa po raz kolejny przekonuję się że fryzjerce trzeba mówić 5 cm zamiast 10 bo jak się powie 10 to obetnie dwa razy tyle.....

Gość zaplacilas jej

Gość szalonaDorcia
no ja akurat mam krotkie wlosy to nie mam za bardzo co obcinac:)

"igdy jeszcze nie miałam tak krótkich włosów, " nie nie miałaś.... urodził się z 60 cm :O 🖐️ a autorka może isć na miejski rynek, upić się i odwalić striptease... będzie szaleństwo :O "skoku ze spadochronem" co jest szalonego w skoku ze spadochronem? pod warunkiem że masz kurs? bo tak to tylko w szelkach podpięta do tłustego spoconego instruktora :classic_cool:

Gość GFHG
niektorzy partnerzy tandemowi sa bardzo przystojni, ja na takiego trafilam :P

niestety tak, zorientowałam sie dopiero w domu żle się czułam, byłam zmęczona i chciałam jak najszybciej wrqacać do domu, tam dopiero się obejrzałam w lustrze wiesz, jak ktoś ma bardzo długie włosy to nawet jak obetnie 5 cm to "czuje różnicę" więc zawsze przy podcinaniu wydaje mi się że fryzjerka obcieła za dużo, dlatego wczoraj nawet nei sprawdziłam w salonie bo wiedziałam że po podcięciu włosy będą się inaczej układały, podniosą się do góry i będę się czuła inaczej.... no ale jak wróciłam do domu i zobaczyłam się w lustrze to normalnie tragedia żadna reklamacja nic nie da, bo nikt w żadnen cudowny sposób nie sprawi że odrośnie mi 20 cm włosów

Gość GFHG
a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj, widac ze nie skoczyles ani razu i nie wiesz jak silne sa to emocje

kurwa, nie miałam, od 2 klasy szkoły podstawowej miałam długi warkocz, kurde, nie rozumiesz jaka to dla mnie trauma ktoś kto co 4 miesiące zmienia fryzurę nie zrozumie mnie

jakie kobiety sa dziwne. chce cos zmienic i idzie obciec wlosy a pozniej narzeka. albo jeszcze lepiej narzeka, ze sie nie podoba facetowi. za kazdym razem tak samo. a mimo to kolejna wpada na tak genialny pomysl facet jak chce cos zmienic to np. zmienia prace albo bierze aparat, plecak, namiot i idzie w gory na kilka dni

kurde, przecież nie pisałam że chciałam ściąć, ale podciąć końcówki.... PODCIĄĆ: czyli dokładnie o te 10 cm a nie pół metra weź wyobraź sobie włosy do pasa a potem takie ledwie do łopatek.....czaisz różnicę ?

Gość GFHG
ja jak czasami widze jak niektorzy po zmianie fryzury wygladaja zupelnie inaczej, najczesciej 100 razy lepiej, poprostu zupelnie inne kobiety to tez chce cos zmienic ale potem zawsze jestem niezadowolona ;////

Gość GFHG
tobie sie wydaje ze to duzo ale dla nnych ego nie widac, z przodu i tak wygladasz tak samo bo przy twarzy nic sie nie zmienilo. ale wiem o co chodzi bo tez mam dlugie a raczej mialam bo teraz nie zapuszczam dluzszych niz za ramiona, przyzwyczailam sie i teraz z kolei w dluzszych czuje sie zle :)

ta, wszechwiedzący to skróć sobie pena o 20 cm i zobaczymy czy jeszcze coś Ci zostanie

Gość GFHG
faceci jak chca cos zmienic to ida z inna laska do lozka :P

Gość lojaaaaaaaaaa19
kochanie ja rok temu w sierpniu mialam wlosy sporo za ramiona, poszlam podciac 5 cm i delikatnie wycieniowac...w efekcie po wyjsciu z salonu mialam wlosy do brody niemalże i po tym jej 'lekkim' cieniowaniu szrobily mi sie loczki czyli wlosy wydawaly sie jeszcze krótsze :/ tak wiec laska...masz lepiej;] ja to dopiero traume przezywalam. tabletki na uspokojenie zarlam po wyjsciu i opieprzaniu freyzjerki tempej. nie zapłacilam jej. kurwa mać/1

GFHG - to jest dane tylko wybrańcom, trudno ściągnąć nową laskę z torrenta w formacie bardziej przystepnym do celów kopulacyjnych niż avi

Gość GFHG
dlatego ja od jakiegos czasu zwyczjanie podcinam wlosy na prosto. nie mam przykrych niespodzianek a wlosy wydaja sie grubsze i zdrowsze;) (mam calkiem proste wlosy)

kurde ale mam doła nie cierpię nie mieć nad czymś kontroli, a właśnie tak się teraz czuję, poszłam do fryzjera, wydałam kasę i za pieniądze jeszcze zrobiono mi coś czego nei chciałam kurcze trzeba było siedzieć w domu.... próbuję sobie wmawiać że się przyzwyczaję, że szybko odrosną, że się wzmocnią, ale i tak to nic nie daje, mam nadzieję że już za tydzień czy dwa poczuję się lepiej

dzięki dziewczyny, no nic muszę to przeboleć i po prostu przeczekać

Gość GFHG
na pewno sie przyzwyczaisz, a czas szybko leci. ja na zmiany zawsze mialam ochote na wiosne i potem wszystkie cieple miesiace mialam dola jak patrzylam na inne laski a ja taak oszpecona. dlatego potem zaczelam scinac wlosy w zimie, jak bylo glupio to mniej przezywalam bo nosze czapke lub kaptur;)

Gość szalonaDorcia
eeee to moj topik!!! :P a nikt mi nie odpowiada!! :P

swoją drogą gdybym wyraźnie dała fryzjerce instrukcje 'PODCIĄĆ nie więcej niż dziesięc centymetrów' to po takiej akcji bym nie zapłaciła, to tak jakbym zamawiała spodnie a by przysłano mi spódnice, co za rożnica czy to towar czy usluga ?

Gość GFHG
dorica a moze zaczniesz sie wspinac? w zimie na sciance a potem na wiosne bedziesz jezdzila w skaly, w gory:) super sprawa, moze nie jakas szlaona ale polecam:)

"ta, wszechwiedzący to skróć sobie pena o 20 cm i zobaczymy czy jeszcze coś Ci zostanie" aby mi mozg od razu sie zmiejszyl a wy kobitki zmieniajac fryure mozecie przeciez pokazac na jakims zdjeciu jak chcecie wygladac. np. wycietym z magazynu dla pan.