Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOZCIEEEE

LISTA PIOSENEK DLA DJ

Polecane posty

Gość POMOZCIEEEE

chcialabym aby kazdy z weas napisal piosenke jaka powinien dj grac na WESELU ABY GOSCIE DOBRZE SIE BAWILI RACZEJ CHODZI MI O POLSKIE PIOSENKI ALE NIE TYLKO.... 1.MARYLA RODOWICZ-ALE TO JUZ BYLO 2. ŻONO MOJA

Gość Jesteś szalona
jw

Gość PROSZE
1. JEDZIE POCIAG Z DALEKA

Gość oj jeszcze zatesknisz
budka suflera czerwone korale-lzy kayah raczej z tego wybieraj

Gość JA TEZ CHCEMMMM
JESLI KTOS MA JUZ SPORZADZONA TAKA LISTE TO JA SIE DOLACZE DO PROSBY I PROSZE O PRZESLANIE

Gość prosze bardzo....aaa
Abba - The Winner Takes It All Abba > Lay All Your Love On Me Abba > Mamma mia Alexia > Uh la la la Andrea Bocelli - Vivo per lei Bad Boys Blue > You're a woman Baltimora - Tarzan Boy Billy Idol - Rebell Yell Blue Cafe > Do nieba Bon Jovi > Bed of Roses Bon Jovi > It's My Life Boney M-Megamix Brathanki - Gdzie ten, który powie mi Brathanki - Wesele Brathanki - Wysoka górka Brathanki > Czerwone korale Brathanki > W kinie, w Lublinie - kochaj mnie Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia Budka Suflera > Bal Wszystkich ?wi?tych Budka Suflera > Takie tango D?em > Whisky Deep Blue Something > Breakfast at Tiffany's Deep Purple > Black night Deep Purple > Smoke on the water Deep Purple > Soldier of fortune Deep Purple > Strange kind of a woman Dire Straits > Walk of life Dj Bobo > Everybody Dj Bobo > Chihuahua Dj Bobo > What a feeling Electric Light Orchestra > Rock n roll is king Elton John - Sacrifice Elvis Presley > Don't be cruel Elvis Presley > Love me tender Erasure - Always Eric Clapton > Tears in heaven Eros Ramazzotti > Cose della vita Europe > The final countdown Extreme > More than words Farba > Chc? tu zosta? Gary Moore - Still Got The Blues Gary Moore - Walking By Myself George Baker - Paloma Blanca Gipsy Kings > Volare Gloria Gaynor > I will survive Golec uOrkiestra > Kto si? ceni Golec uOrkiestra > Lornetka Golec uOrkiestra > P?dz? konie Golec uOrkiestra > Szarpany Haddaway - What Is Love Haddaway > Life Chris Norman - Midnight Lady Chubby Checker > Let's twist again Chumbawamba - I get knocked down Ich Troje > Zawsze z Tob? chia?bym by? Ivan i Delfin > Jej czarne oczy Kayah > Prawy do lewego Kiss > I was made for lovin' you Kombi > Pokolenie Krzysztof Krawczyk > Chcia?em by? Krzysztof Krawczyk > Mój przyjacielu Lady Pank > Mniej ni? zero Leo Sayer - When I need you Los Lobos > La bamba Lou Bega - Mambo Nr 5 Louis Armstrong > What a wonderful world Madonna > Like a prayer Maryla Rodowicz > Ale to ju? by?o Maryla Rodowicz > Dzi? prawdziwych cyganów ju? nie ma Maryla Rodowicz > Ma?go?ka Metallica > Enter sandman Metallica > Nothing else matters Modern Talking > You're my heart, you're my soul Mr. President > Coco jambo Mr. President > Jojo action Nick Camen - I Promised Myself No Doubt > Don't speak Opus > Life is life Paul McCartney > Hope of deliverance Perfect > Nie p?acz Ewka Pink Floyd > Another brick in the wall Queen > Crazy little thing called love Queen > I want to break free Queen > Living on my own Queen > These are the days of our lives R.E.M. > Shiny happy people Red Hot Chili Peppers > Aeroplane Red Hot Chili Peppers > Californication Rednex > Cotton eye JoeRednex > Cotton eye JoeRednex > Cotton eye Joe Rod Stewart > Sailing Roy Orbison > California blue Roy Orbison > You got it Ryszard Rynkowski > Jedzie poci?g z daleka Sixpence None The Richer > Kiss me Skaldowie > Medytacje wiejskiego listonosza Skaldowie > Na wirsycku Skaldowie > Wszystko mi mówi, ?e mnie kto? pokocha? Skaldowie > Z kopyta kulig rwie Smokie > Alice Smokie > Stumblin in Stachursky - Nie znamy si? Stevie Wonder > I just called to say i love you Sting > Fields of gold The Beatles > Let it be The Beatles > Ob-La-Di Ob-La-Da The Beatles > Oh Darling The Police - Every Breath You Take Toto > Hold the line UB 40 - Can't Help Falling In Love UB40 > Kingston town Urszula > Konik na biegunach Van Halen > Jump Vengaboys > Shalala Village People > YMCA

jaki jest sens miec dj-a kiedy podaje mu sie cala liste piosenek? nie taniej samemu zrobic play-liste i grac z laptopa? :-O

Gość kol.
wlasnie ze nie jaka to muzyka z kompa na wesele pomysl!!! NAJczesciej wybiera sie orkiestre

Gość Bartek34
dawanie DJowi listy do grania to jakiś bezsens. Rozumiem piosenkę początkową jakieś tam po drodze 2 3 piosenki do których mamy sentyment... ale... przecież gościu gra na weselach pewnie co tydzień i wie przy czym sie bawią ludzie. Dajesz całą listę to olej DJa i wstaw gimnazjalistę z laptopem.

Gość tralalallalalalal
BOYS- MOJA WOLNOŚĆ :):) BOYS- JESTEŚ SZALONA :)

Gość dj norbi
Ja gram na weselach jako dj i mam znakomite składanki z platformy Digital PromoPool. Wszystkie moje wesela trwają do 5 nad ranem a o czymś to świadczy..co więcej chętnie gram na studniówkach, a ludzie kochają muzykę z tego serwisu

Gość gdzies to wyniuchała:P
byłar raz na weselu z dj-em i było rewelacyjnie, chyba lepeij niż z orkestrą. Polecam. A jak już samemu się zrobi listę, skombinuje głośniki i kogoś poprosi o obsługę tochyba rewelacja!

Gość FVFVFVETV
BANIA U CYGANA I CIPULEŃKA