Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no maaaaasakra jakaś

zjebiście... pękła mi gumka w stringach, a byłam w spódnicy....

Polecane posty

Gość najpierw z dooopska
ogłaszam koniec topiku 🖐️

do najpierw z dooopska: nie, to nie było tak. było tak: zsunęły się z nogi, upadły na stopień, wyleciały oknem, wpadły drzwiami i rozłozyły się na gazecie, która leżała u teścia na kolanach... daruj już sobie.

Gość masz teścia
?

a tak swoja droga to tesciuni ma niezly widok jak panna jego syna lata w spodnicy po schodach...ale z tymi gaciami przesada mi kiedys tez pekly i pasek trzymal sie w rowie mojej dupci....

Gość w Polsze uzywa sie takiego
jak wy naciagacie w doopsko te stringi ze pekaja? ja raz cos takiego widzialam, jak chlopak pociagnal dziewczynie stringi z tylu i pekly.... :O:O

raczej: "miał widok"... koniec ze stringami!!

a chłopak jaki miał ubaw. w nocy obudził mnie smiech. otwieram oczy, patrzę, a to mój kochany Pawełek lezy obok i zwija się ze śmiech. pytam: "a tobie co?" to mi odpowiedział: "wstałem siku, ale jak zobaczyłem pod kołdrą twój goły tyłek to mi się latające stringi przypomniały i nie wytrzymałem"...... faktycznie, bardzo śmieszne....

Gość żenada.....
Autorko, nie nakręcaj sama topiku..... żenujące tak cały czas o gaciach.... To miało być śmieszne.... :(

a kto Wam każe czytać??

Gość czytamy to z nudow
ale ptrzeszlas sama siebie. jest to najbardziej zenujaca prowokakca od kilku dni/ czytaj slaba/. na oko mog co dac nie wiecej niz 12 lat i jest raczej pewne, ze na swoim tylku jeszcze stringow nie mialas.

co wy gadacie, stringi pękają, mi tez się zdarzyło i nie jest to kwestia mocnego naciągnięcia, po prostu jak gorszej firmy to słabsze jak każda inna rzecz. Mi też kiedys pękły, więc wiem co mówię.

Gość może i pękły.
Ale żeby z doopy spadły ? To był worek, nie stringi.... I jeszcze chłopak się smiał ..... Nawet w nocy.... ma poczucie humoru, gostek....

Gość kukurukuku
0/10

Gość cccccccc
a co? miał płakać? też bym jebnęła ze śmiechu :) a autorce nie zazdroszczę, też miałam kiedyś podobną sytuację, ale w domu na szczęście nikogo nie było :) nie wiem czemu wszyscy uważają, że to prowokacja... żenada. takie rzeczy się zdarzają, nic nadzwyczajnego. wiem z własnego doświadczenia, więc się tak ludzie nie podniecajcie.

Gość mikaaa876
Cześć ;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.

Gość gość
TO BUJDA