Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinB

Jak to rozwiazac raz i na zawsze, zazdrosc czy cos innego ?

Polecane posty

Gość MarcinB

Jestem juz ze swoja partnerka ponad rok i ten sam problem sie powtarza. Jest tak, ona atrakcijna i zadbana, na nia duzo facetow zwracaja uwage, w pracy wiadomo, jak gdziesz wychodzimy tez. Wytrzymuje ile moge ale od czasu do czasu to mnie juz denerwuje i dostaje takiego malego dola. Ona to naturalnie widzi i znowu pytania co jest, dlaczego taki chodzisz znowu, itd.... Ja nie wiem, czy to tylko u mnie tak jest ? Chyba kazdy facet tak ma. Ona mowi mi ze to ja zle mysle i nie potrzebnie sie tym przejmuje, ale co, mam sie cieszyc z tego wszystkiego ? Jak i z czego ?

z brzydkimi chodzic nie chca. z ladną też bo im kumple zazdroszcza. co to za faceci teraz... ciesz sie ze masz ladna dziewczyne z ktora wielu by chcialo byc, a ona wybrala CIebie...

Gość salamandrrra
ale co, mam sie cieszyc z tego wszystkiego ? Jak i z czego ? Ja tam bym się cieszyła, że facet na widok którego oblizuje sie połowa żeńskiej populacji wybrał własnie mnie..., ale skoro ten fakt jest dla ciebie niegodny zauważenia to nie wiem co jest :O