Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madooonna

pediatra warszawa luxmed, kto zna???

Polecane posty

czy zna ktos dobrego pediatre z warszawskiego luxmedu??? ide tam z dzieckiem na szczepienie i przy okazji chciałam wybrac tez dobrego lekarza.

Gość planujaca drugie
ja sie troche zrazilam do luxmedu, bo lekarz nie wykryl u 2-miesieczniaka zapalenia pluc. zrobila to dopiero lekarz z osiedlowej przychodni. Od tego czasu juz do luxmedu nie chodze...

hmmm a widzisz ja jestem zapisana do rejonowej przychodni na czumach, ale tam kolejki masakryczne, pani jakaś taka niemiła. A w luxmedzie z racji pracy męża mamy abonament. No i już teraz sama nie wiem....

Gość gość
Rucinska-dybczynska albo sikora-milowska ew kozłowska. Do rucnskiech chodzilam jeszcze na banacha panstwow i niezalebie od tego gdzie zawsze bylam zadowolona. Sikora ogolnie jest bardzo dobrym pediatra i zawsze stara sie leczyc dziecko bez antybiotykow a jak ma juz cos podac to najpierw zleca badanie czy potrzebny.

Gość gość
Też stawiam na Rucińską Dybczyńską.

Gość gość
Z tą Rucińską-Dybczyńską to potwierdzam, bardzo fajna i profesjonalna pani doktor i co istotne dla niektórych mam to to że nie daje od tak z marszu bez potrzeby antybiotyku! :) Miałam okazję na nią trafić na dyżurze, potem chciałam zapisać dziecko na kontrolę też do niej, ale ciężko się dostać bo wszystkie miejsca na 2 tyg, w przód były zajęte do niej :)

Gość gość
no to zupelnie spoko no takie zycie jest ale i fajnie moze byc! :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Kompleksowo można się leczyć w City Clinic, ale najlepszych lekarzy to mają moim zdaniem pediatrów i ginekologów. Też nie u wszystkich byłam, to druga rzecz. Badań robią bardzo dużo, z tego co się dowiadywałam to jest 1000 różnych w ofercie. Rejestracja jest telefoniczna, ale też internetowa na www.cityclinic.pl

Gość gość
Pediatrę mogę polecić ze szpitala Medicover- tam ogólnie panuje świetna atmosfera, jest wiele udgodnień- kilkunastu specjalistów, nowoczesny sprzęt, bardzo miły personel.

Gość magdadabr
Bardzo sobie chwalę City Clinic, to centrum medyczne także można u nich lekarzy różnych specjalizacji znaleźć. Największe doświadczenia mam z alergologią u nich akurat – szybkie badania, dobrze prowadzone leczenie, ogólnie pozytywnie.

Gość gość
Jesli chodzi o LuxMed to ja akurat skupiłam sie na Plan Opieki Medycznej MORELKA jest dla dzieci od dnia ich narodzin do ukończenia 3 roku życia. Bardzo rozsądne i mądre rozwiazanie dla nas rodziców.

Gość kaliforniaaaa4
Trzeba ze swoim dzieckiem chodzić do sprawdzonego lekarza, a nie osoby z przypadku. Możecie sprawdzić sobie ten gabinet http://balumed.pl/specjalizacje/pediatra . Myślę, że jest to miejsce, które warto polecić. Na pewno się nie zawiedziecie.