Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudynka1987

Beta.hcg-pomóżcie!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość Claudynka1987

czy bHcg w 2 tyg. bHcg 46,70mlU/ml jest normalna???

NORMY beta HCG dla poszczególnych tygodni ciąży,licząc tydzień ciąży od terminu owulacji mlU/ml 3 – 4 tydzień od owulacji—– 9 - 130 4 – 5 tydzień od owulacji—– 75 – 2600 5 – 6 tydzień od owulacji—– 850 - 20,800 6 – 7 tydzień od owulacji—- 4,000 - 100,200 7 – 12 tydzień od owulacji—- 11,500 - 289,000 12 – 16 tydzień od owulacji— 18,300 - 137,000

Gość Claudynka1987
kasiula_k dziekuje jestes kochana pozdrawiam:) jutro wyniki z 2 bety wiec zobaczymy:) a ty juz mamusia jestes???

tak beta w drugim tygodniu, taka jest normalna. Ale sprawdź jak przyrasta :). Napisałam ci tak u nas na topiku. Pozdrawiam i gratuluję. Ps. popatrz jeszcze w normy ze swojego lab w którym wykonałaś badanie.

claudynka, niestety ja się jeszcze staram, ale mam juz za sobą kilka testów hcg, daj znać jak będziesz miała już drugi wynik :) Ja ide jutro na bete :) Zobaczymy, czy się udało....

Gość Claudynka1987
beta 15,30:(spadla bardzo

Gość Claudynka1987
sarita piekna jest twoja corcia tez sie postaram o taka mam nadzieje ze nie bedzie drugiego synka hehe

W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin.