Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdfff

Czy mam 21 lat a sylwestra spedze samotnie

Polecane posty

Gość sunrise sunset
a o co chodzi - bardzo mi przykro:( Na jakie podstawie tak twierdzę? Czuję że nie mam nic do zaoferowania drugiemu człowiekowi. Nie sprawdzam sie jako córka i siostra. Nie umiem odnaleźć się w świecie.

a pisze to tylko dlatego bo bardzo denerwuje mnie to że przy każdym tego typu temacie ten cymbał powtarza ze jest nudny ,brzydki,mały itd :o wkurwia mnie to już:o Tak jakby każdy brzydal był samotny a ja chodząc po ulicach widze mase brzydali z dziewczynami częst nawet z ładnyni:o

Gość xxfxfxf
sunrise sunset---a mialabys ochote spotkac sie na seks? :)

Gość xxfxfxf
Tak tylko pytam Jak nie to spoko

Gość jungaa
tak, przegrałes 🖐️

Gość sunrise sunset
Nie

Gość a co co chodzi
Podszyw no normalnie tu sie z Tobą zgadzam!! :) Sunset, ale.... no nie da sie nie zapytać... dlaczego uważasz, że nie sprawdzasz sie jako siostra czy córka ?

Gość sunrise sunset
Nie chcę tu wchodzić w szczegóły. Jestem cięzarem dla rodziców, zawiodłam ich nadzieje ogólnie mówiąc. A co do siostry- nie mam z nią kontaktu jaki powinny mieć siostry w prawie takim samym wieku. Nie dogadujemy się, może dlatego, że ona żyje w miarę "normalnie" (tzn ma znajomych, pracę, ŻYJE). Czasem czuję że ona też ma mnie za nic, ale to chyba moja wina, bo ja się tak zachowuję jak sierota.

Gość dsfdsf
tzn ma znajomych, pracę, ŻYJE --to nie moze cie zapoznac z jej znajomymi tym bardziej ze jestescie w podobnym wieku

Gość sunrise sunset
Nie zapozna, wiem. I nawet nie chcę prosić, w szkole też nie lubiła kiedy poznawałam jej koleżanki z klasy (chodziłyśmy do tej samej szkoły). Zresztą nie chciałabym jej odstraszyć znajomych moją osobą.

Gość a co co chodzi
Hmmm... przykro mi, że tak to wygląda u Ciebie, Ale wiem, że na pewno można by coś z tym zrobić. Jeśli chciałabyś porozmawiać to moje gg 4991471 :)

Gość sunrise sunset
Coś na pewno, ale już nie mam pomysłu co... W każdym razie dzięki za zainteresowanie

Jak miałam 17 lat. Sama spedziłam sylwka :-( :-( Taki dostałam szlaban od Ojca! :-o Masakra! Kazdy mówił gdzie był, wspominał :-( A ja? Tak mi smutno było wtedy :-(

Gość a co co chodzi
nie ma za co :)

"Przerwa jest tak zdesperowana" nie jestem przekonany " spotkałaby się z tobą" jasne... tylko ja też mogę coś komuś proponować wiedząc z góry jaki będzie wynik... niby czego to dowodzi :P