Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfdfff

Czy mam 21 lat a sylwestra spedze samotnie

Polecane posty

Gość buuuuuuuu...
hej,tez spedzam sylwestra samotnie w tym roku pewnie z rodzicami przezd tv

Gość sunrise sunset
Znajomy ze szkoły itd --- skończyłam już edukację, mam 26 lat. Mieszkam z rodziną, jestem bezrobotna, szukam pracy.

Gość retretre
sunrise sunset---a skonczylas jakies studia? Jakie?

Gość a co co chodzi
A teraz coraz bardziej popularne są imprezy dla singli :) Może spróbuj czego takiego ? A jaki jest Twój główny problem??? bo mi sie wydaje że to są tylko konsekwencje czegos

Gość sunrise sunset
Chyba taki że boję się ludzi. Bliskich kontaktów z nimi a jednocześnie tego pragnę. Chyba na imprezę dla singli bym nie poszła, nie miałabym o czym rozmawiać z ludźmi, poza tym nie umiem i nie lubię tańczyć, nie podoba mi się głośna muzyka na imprezach.

Gość do sunrise sunset
A jak wygladasz? Jestes ladna?

Gość a co co chodzi
Ale dlaczego sie ich boisz? No to nie chodż na imprezy ale np zapisz sie na jakiś kurs .......(tu sobie wpisz to co lubisz i co Ci sprawia przyjemność) tam poznasz ludzi podobnych do siebie

Gość sunrise sunset
Przeciętna. Komplementują mnie pijaczki dworcowe;)

Gość a co co chodzi
Każda kobieta jest piekna ;) tylko nie każda o tym wie :)

Gość wqeqe
Komplementują mnie pijaczki dworcowe---dobre :D To moze uderz do jednego z nich ;)

Gość sunrise sunset
Trudno to opisać... Boję się drugiego człowieka, jego reakcji na moją osobę, że będzie negatywna. Boję się że ten drugi człowiek jest...obcy, że go nie znam, ale nic nie robię żeby jakiegoś "oswoić".

Gość a co co chodzi
Pijaczki sa odwazne i mówią co myśla :D bez ściemy :D A ci nieśmiali szybciej umrą niz sie odważą ;) chociaz kto wie :) w sprzyjających warunkach .....

Gość sunrise sunset
To mnie pocieszyliście z tym pijaczkami:P:O

Gość a co co chodzi
a ja wygrałem życie ----- ale czy ktoś każe Ci gdzieś iść ???? Po prostu narzekasz to Ci odpowiadamy. Nie musisz nigdzie chodzić ale chyba nie czujesz sie z tym szczęśliwy ? sunset ---- jakbym czytała siebie kilka lat temu. Ktoś skutecznie raz ale dobrze dał mi do zrozumienia że jestem nikim i długo to pokutowało... Przegrałam bitwe ale wygrałam wojne. A powiedz mi co się stanie jeżeli ktoś pomyśli o Tobie źle?? Powiedz sobie : to Twój problem że tak myślisz bo ja jestem cudowna :)

Gość do Podszyw z klasą
A ile masz lat? Moze miales rodzine taka otwarta co ci dawala kase na imprezy i dlatego nie masz takich problemow

Gość dsfdsfs
Ktoś skutecznie raz ale dobrze dał mi do zrozumienia że jestem nikim i długo to pokutowało------kto?

i co ja bym miał z nią robić? i jeszcze pewnie by nudziła, że chce gdzieś chodzić, że mamy sięspotkać z jej znajomymi, spędzać ze sobą dużo czsasu, itd... pewnie ja miałbym szybciej dość niż ona :classic_cool:

i idiotą nie nie w sensie takim że nie masz inteligencji czy jakis umiejetności tylko poprosu jesteś zakompleksionym cwelem chuj ci w dupe nawet przerwa ci proponowała kiedyś spotkanie a ty się głupio wykręciłeś zal mi cie:o

Gość sunrise sunset
"Ktoś skutecznie raz ale dobrze dał mi do zrozumienia że jestem nikim i długo to pokutowało" ---- Nikt nic takiego nie zrobił i nie powiedział, w pewnym momencie po prostu zrozumiałam że jestem nikim. Nic się nie stanie że ktoś o mnie pomysli źle, zresztą i tak nie będę wiedziała co ta osoba myśli. Tylko że ja w prawie każdym zachowaniu doszukiwałam się złego postrzegania mojej osoby. Złe spojrzenia, zły ton...wszystko interpretowałam na swoją niekorzyść. To byli moi jedyni znajomi ze studuiów, nic dziwnego że w końcu mieli dosyc mojego zachowania, w kółko sobie coś wmawiałam:O

Gość a co co chodzi
a ja wygrałem życie ------------- to o co Ci koleś chodzi ? :) sam źle, nie sam jeszcze gorzej dsfdsfs --- ktoś kogo bardzo kochałam

Gość a co co chodzi
sunset - to zdanie alurat nie tyczyło sie tego wcześniej, nie twierdziłam że ktoś Cie tak skrzywdził A na jakiej podstawie twierdzisz że jestes nikim ? No to skoro nic sie nie stanie to czemu sie tym przejmujesz??

Gość fdgfdgf
jesteś zakompleksionym cwelem ch*j ci w d**e Ostro Ale to jak czytasz jego wypowiedzi to myslisz ze ma na tyle inteligencji zeby pogadac z dziewczyna?

właśnie wydaje mi się ze jest to inteligentny chłopak a wmawia sobie że jest inaczej cały czas powtarza ze nie ma zainteresowań i tematów do rozmowy:o żenujace:o tak jakby wszystkie brzydkie dziewczyny były geniuszami :o

Gość fszdzd
a ja wygrałem życie---myslales kiedys zeby skoczyc?