Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakofffana

romantyczna kolacja a w brzuchu piecze...

Polecane posty

Gość zakofffana

Wczoraj wieczorem bylam z moim kofffaniem na romantycznej kolacji tylko we dwoje. Wybralismy sie do ladnej restauracji, zamowilismy sobie wino, przy zapalonych swieczkach i w polmroku rozmawialismy o sobie i spedzalismy wspaniale czas. Zamowilismy sobie baranine i kiedy ja jadlam to tak mnie skrecilo gwaltownie i poczulam takie pieczenie w okolicach zoladka, ze trudno mi to opisac. Staralam sie nie psuc wieczoru i wytrzymac ale sie nie dalo i musialam poprosic mojego misiaczka zebysmy poszli do domu i przez to zniszczylam caly nastroj chwili. Musze powiedziec, ze nie pierwszy raz czuje pieczenie w brzuchu ale pierwszy raz bylo tak silne i trudne do wytrzymania...Tato mi mowi ze to moze wrzody ale nie chce mi sie wierzyc, bo jestem na to za mloda a poza tym nie znam zadnej kobiety ktora by na to chorowala. No wiec co to moze byc?

Gość madzia772
wspolczuje ci z powodu kolacji, paskudna sprawa jak czlowiek chce a nie moze... :)

Gość legionista_tata
Moze baranina byla zla.Ja niedawno zamowilem sobie kebaba na miescie i to byl koszmar.Zjadlem go i niby nic mi nie bylo az jakies pol godziny po zaczal mnie tak brzuch na******ać, że myslalem, ze go wypluje i oddam tam gdzie go kupilem.Nareszcie kumpel mnie poratowal 3 kieliszkami wodeczki i przeszlo...

Gość enastazjol
A jak się odżywiasz, jaki tryb życia prowadzisz?

Gość Greckatragedia
moze sie strulas poprostu...

Gość zakofffana
Mam drobniutka nadwage:) i pale ale staram sie rzucic... Ale nic mi nie dolegalo powaznego juz od dawna. Przed chwila zrobilam sobie dwa jajeczka na boczku i znowu mnie troche boli:( Trudno mi powiedziec dokladnie jak on wyglada taki gniotacy..

Gość Wronika12232
no to nieźle. nic dziwnego że masz problemy,.

Gość To mogą być wrzody
Jeżeli stosujesz antykoncepcję hormonalną.

Gość enastazjol
Jak dla mnie to wrzody tutaj pasują jak ulał, za przeproszeniem, ale niestety, idź do lekarza i niech on Cię sprawdzi i wyda diagnoze. Nie ważne, że jesteś młoda, wrzody spotykają ludzi w każdym wieku, kobiety troche rzadziej, ale także, a twój styl odżywiania i palenie papierosów na pewno nie pomagają

Gość wrzody pewnie
Ranigast, Manti, mogą pomóc jeśli to tylko przejściowe problemy, jak coś poważniejszego to lekarz i pewnie Polprazol.

Gość fanfaronn
Zmień po prostu dietę i rzuć palenie, będziesz miała teraz większa motywację:) Pewnie Ci przejdzie

Gość dark_angelos
Sama zmiana diety i rzucenie papierosów nie pomogą jesli masz już wrzody, ale na pewno są konieczne tak jak konieczna jest wizyta u lekarza i leczenie farmakologiczne.

Gość idz do lekarza
lekarz lekarz, dziewczyno!

Gość Pekka
Cześć!uważam że powinnaś przemyśleć to czy nie masz choroby jelit a dokładniej celiake.Objawy masz bardzo podobne do tej choroby.Przy celiace trzeba odrzucić wszystkie produkty zawierające gluten.więcej znajdziesz na stronie www.celiaka.pl albo wpisz w wyszukiwarce celiaka.Pozdrawiam!