Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aksamitka90

Jestem beznadziejna...

Polecane posty

Czy chlopak ktory prawie w ogole mnie nie zna zgodz sie pojsc ze mna na studniowke. Mam watpliwosci czy powinnam go zaprosic. Nie chcialabym sie zblaznic. I juz sama nie wiem co robic. P

Gość ryzykowne

Ja poszłam na studniówkę z kolega, którego mało znałam i z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że najlepiej jest iść ze swoim partnerem życiowym (chłopakiem) a jak się nie ma to może lepiej odpuścić. Ale jak go zaprosisz to raczej pójdzie.

Gość próba nie szczelba
a może wcześniej się z nim gdzieś umów... i wybadasz teren czy wogule on ci będzie odpowiadał

Gość don leonnnnneeeee
naprawde musisz byc beznadziejna ze idziesz z kims kogos praktycznie nie znasz

ryzykowne? pewnie tak, ale z drugiej strony on mi sie tak bardzo podoba... rozmawialam z nim pare razy oraz bylam na paru imprezach i wydaje mis ie ze jest to kulturalny chlopak, umiejacy bawic sie i bez nalogów

Gość a co co chodzi
Wydaje mi się że mało która 18latka ma do dyspozycji PARTNERA ŻYCIOWEGO ale spoko :p

Mam jeszcze dwoch innych partnerow pewniakow tylko obaj sa studentami i nie chce ich sciagac do mojego miasta tuz przed sesja.

Gość ryzykowne
noo co to za zarzuty ze sie jest beznadziejnym..może nie trafila na spoko goscia i tzw.zyciwoego partnera..sa laski ktore lapią byle kogo byle by miec chlopaka i tzw.chodzic...i sie popisywac..ze niby jest sie kochanym

Wlasnie, a tak w ogole po co mi teraz chlopak skoro za kilka miesiecy wyjezdzam na studia? Nie wierze w zwiazki na odleglosc, a nie jest powiedziane ze moj chlopak studiowałby w tym samym miescie co ja.

Gość zettwuess
zapros go dziewcze i juz dluzej nie marudz tu napisz czy sie zgodzil