Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazwsxe

KIEDY ZAUWAŻA SIĘ POWIĘKSZENIE BRZUCHA?____

Polecane posty

Gość qazwsxe

Od którego tygodnia kobieta zauwaza, ze brzuch jej się powiększył? oczywiście to jest jeszcze nie widoczne wtedy dla otoczenia

Gość ja od 7tcjuz widzialam różnicę
a później to taki brzuszek w ok12tc

Gość ja od 7tcjuz widzialam różnicę
acha widoczny dla otoczenia miałam dopiero w 6 mc

Gość wypowiadajcie sie kobietki

mi się spodnie na brzuchu nie dopinają, ale w sumie jak założę luźniejszą bluzkę to jeszcze nic nie widać. A jeszcze 3 tygodnie temu w ogóle nic nie było widać.

Gość qazwsxe
chyba zartujesz, ze do 23 tc nie zauwazyłas zadnego powiekszenia brzucha... to jest chyba niemożliwe, rpzecież macica rośnie

Gość qazwsxe
moja bratowa w szóstym tygodniu nie mogła sie dopiąć w spodniach, a potem wcale nie miała jakiegoś ogromnego brzucha

w 6 tygodniu to jeszcze na pewno nie przez dzidziusia :) ja na rezie jestem na +2 kg, więc ten mój brzuszek to same dzidzie :)

Gość qazwsxe
jej siostra jest teraz w siódmym tygodniu i od razu widac, ze brzuch ma jakby wzdęty, tez nie moze się dopiąć

Gość wypowiadajcie sie kobietki
ja jestem w 8 i tez powoli spodnie robia mi sie ciasniejsze :O

ja jestem w 17 tc i w sumie brzucha jako takiego jeszcze nie widać... za to przytyło mi się juz 6 kilo, więc na razie wyglądam jakbym magazynowała trochę ciałka na zimę... a w 1. ciąży konkretny brzuszek pojawił się po 20 tc i wtedy to już rósł w oczach :)

Gość kolporter
mam pytanie. czy w 5 tyg ciazy mozliwe jest powiekszenie brzucha? bo robilam tst tydzien temu i wyszedl negatywny wynik a okres powinnam dostac 4 lipca, od tamtej pory nie mam. drugi test powtorzylam dzis i wyszedl pozytywnie. zauwazylam lekkie zaokraglenie brzucha a jestem bardzo szczupla i rzucilo mi sie to w oczy no i przytylam w tydzien 1kg a mam szybka przemiane materii i nadczynnosc tarczycy i od roku nie zdazylo mi sie w tak krotkim czasie tyle przytyc. prosze o odpowiedz bo obgryzam paznokcie z nerwow :(

W 5 tc ciaza nie sadze by juz bylo cos widac - wtedy chyba nawet jeszcze nie ma akcji serca. U mnie od okolo 8 tc widac bylo ze brzuszek lekko powiekszony, ale kto nie wiedzial o moim stanie wiazal to z przytyciem (sama na poczatku tak myslalam bo o ciaz

12tydzień - +4kg i mój wklęsły brzuch zaczynał stawać się jakby "wzdęty" ;) ale to tylko dla mnie ;) obecnie - końcówka 5miesiąca brzuszek jest widoczny, ale nie jest mega duży :) waga +9 kg :)