Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana 25

spotkanie w realu- nie wiem co o tym myslec

Polecane posty

Gość skołowana 25

Sama nie wiem co o tym myslec.... Jakis czas temu poznałam przez internet pewnego faceta. Ja 25 lat , on 29...Pisalismy do siebie maile, potem przeslismy na smsy i gg "Gatka" układałą się sympatycznie, więc postanowilismy sie spotkac... On i ja tzw single. Na spotkaniu bylo bardzo sympatycznie - przynajmniej tak mi sie wydaje. Rozmowa się kleiła, śmialismy się razem, miło spędzony czas. Ponad 2 godz. minęło bardzo szybko. Rozstalismy sie normalnie, bez zadnych obietnic -, trochę w pospiechu gdyz oboje mielismy jakies plany na pozniej a popoludnie w pubie dosc szybko zleciało. I od tego czasu nic...Zero odzewu... Po kilku dniach od spotkania wysłałam smsa typu "jak minął tydzień" ale nie doczekałam się odpowiedzi. Przyznam się szczerze, że nie wiem co o tym myslec... Dodam że ja przed spotkaniem widziałam jego zdjęcię - troszkę niewyrazne ale miałąm pojęcie jak on wygląda. On natomiast nigdy mnie o zdjęcie nie prosił. Nie wstydzę się swojego wyglądu, nie jestem może Miss Świata, ale uważam się za osobę dość atrakcyjną, o czym przekonują mnie zwykle znajomi i koledzy... Przyznam ze jestem zupełnie skołowana...:(

Gość no cozzz
pewnie nie jest Toba zainteresowany i stad to milczenie. bo jakos innego wytlumaczenia nie widze.

Gość Annnnnnnnnnnnn
odpuść i nie podchodź do tego tak emocjonalnie

Gość skołowana 25
Jestem w stanie zrozumieć że ktos moze nie byc mna zainteresowany, ale mogl codpisac ( nawet zdawkowo na sms-a) .Tym bardziej ze wczesniej dosc dlugo korespondowalismy razem To nie 17 letni dzieciak...

Gość SanSan
moze z wygladu ale z zachowania to gowniarz odposc sobie on nie zasluguje na ciebie

Gość slolowany 26
moze sprobujesz ze mna ,chetnie popisze i tez niczego mi nie brakuje

Gość yyyyyy
odpowiedz jest prosta niestety - nie spodobalas mu sie byl na tyle mily ze przesiedzial z Tobą sptkanie smial sie ale nie pocągasz go wiec nie odzywa sie zapomnij o nim i przygotuj sie ze jeszcze takich bedzie cale stado

Odpuść sobie.Jak nie zadzwonił tego samego dnia to mu nie zależy.Prawdopodobnie nie jesteś w jego typie.

Gość fartman
nie podpasowal ci ,proste jak sprężynka od długopisu

Gość fartman
tzn ty jemu hłe hłe :-o

Gość agata----
hmmm mysle ze jesli na pierwszym spotkaniu wszystko gra, to facet juz wtdy umawia sie na nastepne i juz cos planuje, u mnie tak bylo kiedy podobalam sie facetowi.. a co do tego ze sie nie odezwal, ani nie odpisal, mysle ze to wyjatkowy brak klasy, odpusc go sobie od razu , chociaz wiem ze czujesz zal do niego, ale facet nie wart czasu

Gość skołowana 25
Ale jest mi smutno i nie chodzi o to ze nie jestem w jego typie. Podeszłam do tego spotkania na luzie, bez zadnych oczekiwan. Od dawna jestem sama, co chyba w jakis sposob sprawia że czuje się trochę "gorsza (" choc na zewnątrz tego nie widać ). I teraz ta sytuacja jakgdyby mnie podswiadomie w tym utwierdziła , mimo iż ciagle sobie wmawiam ze przeciez tak nie jest.. Powinnam to "olać" , wiem... ale jakoś wyjątkowo nie potrafie

Gość 222
no cóż, niby powinien się odezwać - jakkolwiek, ale.. tak z drugiej strony, to sam nie wiem, co na jego miejscu miałbym napisać..? "Sorry, to nie wypali? Nie podobasz mi się"? Po kilku miesiącach zgodnego pisania? masakra :O na szczescie sam się jeszcze tak nie spotkałem ;) a było raz blisko ;)...

nie rozumiem takich ciuli, przez takie ofermy właśnie fajne babki jak my cierpią i są zdezorientowane i obwiniają siebie za niewiadomo co! nie martw się, osrał go pies!

Gość skołowana 25
do 222- jestem na tyle domyslna, że jesli on sam nie zaproponowałby drugiego spotkania, nie wychodziłabyum z taką inicjatywą. Ale odpisac cokolwiek mogł, to byl sms bez zadnych podekstów... Poza tym ja wcale nie myślałam o związku, ale bardziej o ZUPELNIE NIEZOBOWIAZUJACEJ znajomosci przeniesionej ze swiata wirtualnego w rzeczywisty, moze jakis koleżenski wypad do kina czy cos w tym stylu

Gość dldldldlld
Moja droga, jest to absolutnie typowy przebieg internetowej znajomości. Gadało się może miło ale nic więcej. Nie okazałaś się jego wyobrażeniem o tobie i już, nie ma ochoty tego ciąhnąć. Nie ma też ochoty się tłumaczyć itd. Bardzo prosty sposób załatwienia sprawy a ty nie wiem czego nie rozumiesz. Naucz się, że tak to wygląda.

hej nie bierz sobie tego do siebie, z eon nie odpisal nic widac jakis tchorz i nie porafi otwarcie powiedziec, ze bylo milo ale jednak nie chce dalej kontynuowac tej znajomosci, bo nie jestes w jego typie niestety ale tacy bywaja zazwyczaj \"\"faceci\" nie sa szczerzy:)

Gość 222
lekcja pierwsza - to co mówi dldldldld ;) lekcja druga - nalezy ZAWSZE wymienic się zdjęciami (oszczędza to czasu i zachodu :classic_cool:) - po max miesiącu, półtora. lekcja trzecia - moze on jednak myślał o czym innym...? na twoją eskę bym raczej na pewno odpowiedział, choc miałbym niewąska zagrychę, jak to zrobić ;) nie bierz tego do siebie, ale, fakt, na wiele bym nie liczył. setunia, nie wszyscy sa tak obcesowi jak ty :classic_cool: czasem nieporuszanie tematu jest najlepszą odpowiedzią...

Gość 222
a moze *bezobcesowi? :P

222 no moze powiedzialam co myslalam tez mialam z 2 razy podobna sytucje ale czegos mnie to przynajmniej nauczylo;)

w sumie to raz jeden nic sie nie odezwal po drugm spotkaniu to stwierdzl i 3 ciego widac jz nie chcial:P

Gość 222
no widzisz seti, tacy już jesteśmy.. wadliwi :classic_cool: może pora przerzucic się na kobiety? :classic_cool:

Gość 222
oto co znaczy nie uczyć się na błędach :classic_cool: nawet własnych :classic_cool:

Wiesz 222 raz mi sie tak zdarzylo a jeden raz mnie nei zraza:) co innego jakby sie raz tak nie zdarzylo:P

Gość 222
jakby raz się tak nie zdarzyło, to bys tu nie siedziała :classic_cool:

Gość 222
to nie wiem czemu :classic_cool: i tak ci pozwalają tu siedziec? :P

NOO z ciota sie spotkalas, chop bez jaj;-)on tylko szuka osoby a nie wygladu,moze za dobrze gadalas;-)