Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fua

pytanie do panów po 33 - ce

Polecane posty

Gość fua

Jak czesto uprawiacie sex z żonami/dziewczynami? tylko szczarze bo mój mąż raz w tygodniu i mu wystarczy:/ ja natomiast zaczynam się tym martwić:(( czy to normalne ze z czasem chce sie mniej??? dodam ze on ma 33 , a ja 26 lat i az sie boję co bedzie później:)

Gość seksappeal
facetow przytlacza monotonia w lozku, musisz cos z tym zrobic.

Gość zakopianka
tzn co? bo mnie też przytłacza. ja sie staram, a on jakoś mniej. to kobieta ma sie ciągle starać zeby było mu dobrze, a on odwali pańczyzne i tyle. to niesprawiedliwe. chyba przebiore sie za mikołaja:)

ja tez uwazam ze faceci po 33 są mniam ale juz ich samo ciałko nie zadowala droga autorko ;)

Gość fua
a co ich jeszcze zadowala??? - oprócz jedzenia, spania, meczy itp rozrywek:)

skoro nie zauważają warto wyostrzyc im spojrzenie ;) męzczyzni są tak próżni ;) bądz tajemnicza intrygująca zaskakująca :) wywal czasem coś szokujacego pokrętnego i dwuznacznego podkuś mu wyobraźnię :)

Fua - Jeśli o mnie chodzi to meczy nie oglądam. Zadowala mnie ciekawa dyskusja zakończona szalonym seksem :classic_cool: Jeśli tu też wyebie mi się reklama Axy, bzwbk, libertydirect czy innego złodzieja to jeszcze nie wiem co zrobię :O

Królowa cholera zna sie człowiek na rzeczy ;)

Gość fua
to że są próżni wiem akurat dobrze. niestety... macie jakieś ciekawe pomysły - jak pobudzić jego wyobraźnię - bo swój limit pomysłów już wykorzystałam:) A może panowie powiedzą jak chcieliby być zaskakiwanie przez swoje drugie połowy.

fua tu nie chodzi o to abys to robiła sztucznie czekala na okazję bądz robiła coś na siłę...rób to w kazdym momencie kiedy jestes w kuchni jedziesz w samochodzie albo siedzisz na kanapie ;) to kwestia wyczucia chwili :)

walić konia :O Królowo aleś Ty okrutna 😭

kochliwy mozesz mi wysłać na @ a jak bedzie mniamnuśny niiikomu nie dam :classic_cool:

Gość fua
----> V33 ja jestem spontanicza, miałam różne pomysły "jak naszła mnie ochota":) ale on jest jakis spięty- nie lubi poddać się chwili. dlatego zastanawiam sie, czy ja mam za duzy potencjał i go to odstrasza, czy moze stracił ochote i z czasem bedzie już tylko gorzej:(

spięty bo obawia się ze spontanicznosc go ośmieszy :) moze ktoś go kiedyś wysmiał za spontanicznosc albo sam uznał ze był smieszny:)

v33 - wszystkie Twoje wypowiedzi trafiają w sedno sprawy... mam 34lata i jak by tak żona do mnie podchodziła jak to opisujesz to... z łóżka byśmy nie wychodzili :-)

Gość 100 ciekawy
A może tych po 33 trzeba juz usypiać żeby nie robili zamieszania?

Gość filip z konopi
To na 100% ma kochankę zainteresuj się tym w tym wieku powinien codziennie się z Tobą kochać

Gość dzisiaj ja 35
to ja chyba zostane do konca zycia sama, bo ja nie mam ochoty rozbawiac faceta, troic sie i dwoic, zeby sobie zrobil dobrze.