Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleszcz

zapytanie do kobiet bardzo grzeczne

Polecane posty

Gość kleszcz

Kilka dni temu musiałem wykonać badania okresowe w przychodni lekarskiej aby otrzymać zaświadczenie od lekarza medycyny pracy , że mogę pracować na swoim stanowisku pracy i w oczekiwaniu na wizytę do 'specjalisty' zobaczyłem pewien obrazek, do rejestracji w tej przychodni przybyła pewna para , ona - bardzo piękna kobieta , wyglądała jak dosłownie księżniczka z bajki , czyli krótka spódnica i bardzo dłuuugie nogi , wysokie szpilki , figura kobiety bardzo młodo wyglądająca , wiek ok. 25 lat , on wszystko załatwiał , zapisał kobietę do gabinetu ginekologicznego, widziałem jak zapłacił za wizytę u ginekologa 680 zł. i za moment oboje weszli do gabinetu ginekologicznego , tak mnie zastanawia , za co on zapłacił 680 zł. , czy wizyta u ginekologa może kosztować aż 680 zl ?

Gość jhhhnhj
moze zaplacic czesc kasy za wstawienie mireny? to kolo 1 tys kosztuje a moze jakies badania skomplikowane skad wiesz..

Moze zabieg usuniecia nadzerki? To kwota adekwatna do usuniecie nadzerki. Zabieg przywracania blony dziewiczej to koszt kilku tysiecy zlotych.

Gość o mon dieu
spirala

Gość o mon dieu
nadzerka laserem 200zl + wizyta to ok 300