Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Gość milusiaaaaaaaaaa
debilka

Gość TS
Jestem facetem 28 lat i powiem szczerze, że kwestię czy golić czy nie pozostawiam samym zainteresowanym. Jeśli się dba o higienę to włoski nie muszą przeszkadzać i raczej ich zostawienie czy golenie to kwestia świadomego wyboru właściciela / -ki i ewentualnie partnera/-ki. Według mnie dziewczyna powinna mieć podgolony przód z przyciętymi włoskami lub całkowicie ogolona, odbyt też bez włosków. Tak samo facet. Lubię każdą formę pieszczot a lizanie odbytu z włoskami w ogóle nie wchodzi w grę. Ale to tylko moja opinia i przecież nie będę nikogo zmuszał żeby miał zarościk czy nie. Osobiście do usuwania włosów z dupska używam ... uwaga... depilatora! :) Poważnie. Trochę boli, ale starcza na ok 2-3 tygodnie i dupka jest gładka i odbyt też. Wcześniej korzystałem z pianek lub kremów do depilacji ale zostawały krostki. Po goleniu maszynką włoski rosły szybko i były kłujące, a teraz jest po prostu bosko :)

Gość Odbytówna xD
yyyy jak będziesz w wannie z napuszczoną wodą weź sobie golarke i pacznij powoli od przodu golić to możesz golić razem z nogami bo w tym samym czasie rośnie i ja na przykład robie to co jakieś 2 tygodnnie

Gość Borat Jagsiemash
To już ogoliłaś se dupę ?

Gość prawda z zaśwató..OO
ogól se dusze nawet:P

Gość MamOwlosialoDupeXD
1. Chłop nie powinien golić se dupska, bo będzie wyglądał jak baba. 2.Baba powinna się golić 3. Niech ci facet wyrwie zębami xd

Gość gość
up

Gość gość
no ja własnie robię kupę i się zatrzymała we włosach :( nie wiem jak ją wyjąć :<

Gość gość
Ja tam jak mialam 14 mialam takie wlochy ze szkoda gadac! Poszlam fo mamy zapytalam sie i bach! Mama mi kazala sie wypiac i zdjac spodnie po czym chwicila golarke i ogolila! Moje dupsko bylo gladkie jak pupcia niemowlaczka! Mowila ze jak jakies inne czesci ciala to tez do niej man sie zglaszac. Dzisiaj ide na golenie o***tu! Bez nie milych komentarzy i hejtow prosze :)

Gość Mama mi goli o***t
Ja tam jak mialam 14 mialam takie wlochy ze szkoda gadac! Poszlam fo mamy zapytalam sie i bach! Mama mi kazala sie wypiac i zdjac spodnie po czym chwicila golarke i ogolila! Moje dupsko bylo gladkie jak pupcia niemowlaczka! Mowila ze jak jakies inne czesci ciala to tez do niej man sie zglaszac. Dzisiaj ide na golenie o***tu! Bez nie milych komentarzy i hejtow prosze :)

Gość gość
Depilatorem. W brodziku kładziesz lusterko, kucasz nad nim i depilujesz.

Gość gość
Miło że panie dbają o siebie i golą się tu i tam. Mnie osobiście obrzydzają włosy w takich miejscach jak tyłeczek, c**eczka czy pachy. Pozdrawiam wszystkie ogolone ''dupcie'' :) ;) :*

Gość gość
Chój ci w dópe

Gość gość
Przyglupy jepane:D

Gość Piotr

Moja 50 letnia żona też goli nogi,pachy,a Cipkę i odbyt ja jej gole i zawsze jest zadowolona i szczęśliwa.W lecie golimy się nawzajem ja jej Cipkę i odbyt a ona mi cyka i odbyt.A ze mamy dwie dorosle córki mieszkające z nami,golimy się w hotelu albo w lecie nad jeziorem.