Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

a ja sobie lubię ogolić tu i tam, pipę czasem na zero, czasem pasek, różnie to bywa..... to tak wracając do rozmów ze str. nr 6 :D Student, student, idź Ty się przyucz do koloska, bo znowu rok będziesz powtarzać :P

Gość Student z Gdańska
Szkoda gadać z Prawiczkiem, to sfrustrowany przegraniec.

Gość Student z Gdańska
littlesensitive a ja sobie lubię ogolić tu i tam, pipę czasem na zero, czasem pasek, różnie to bywa..... to tak wracając do rozmów ze str. nr 6 Student, student, idź Ty się przyucz do koloska, bo znowu rok będziesz powtarzać Wolę krążyć napietym językiem po twojej łechtaczce. Lubię piescić ogolone cipki. Dużą masz łechtaczkę? Prócz lizania possałbym ją, to tez bardzo podniecające dla kobiety.

Gość Student z Gdańska
mam duze doświadczenie w tej jakże arcydelikatnej materii powiązanej z arcy ostrym seksem :P

Gość o maj god
Was to już zupełnie porypało!!!! Golić odbyt buahahahahhaahaah.......... Przecież tam włosy są tak naturalnie jak te na głowie, z punktu medycznego patrząc to właśnie pozbywanie się z tamtąd owłosienia narażamy się na różne infekcje i zakażenia. Więc zanim się tam będziecie golić lepiej puknąć się w główkę!! Pozdrawiam niegolących odbyt.

Gość Student z Gdańska
Mogę Ci zrobić wielokrotnie dobrze. Długo i ostro, ale jeden warunek. Będziesz w cienkich, połyskujących rajstopach, bezmajtkowych. Wytnę Ci dziure w kroku (w rajstopach :D ) i będę pieścił, a potem brał Cię w różnych pozycjach moim bardzo twardym i niezmordowanym, opalonym członkiem. Zakończę na pieska, patrząc na twoje seksowne posladki, opięte cienką mgiełką rajstop, tak, ze będziesz wyła z rozkoszy i gryzła poduszkę.

Gość hmmmm to
przeciez jak golisz okolice intymne to golisz wszystko czy nie? fuj niektore dziewczyny sa odrazajace

Gość o maj god
Studenta zapraszam na strony poświęcone erotyce!!!! Takie wynurzenia to tylko czcze gadanie, a jak mawiają krowa która dużo ryczy mało mleka daje.

Gość o maj god
odrażające jak dla kogo, znam mężczyzn którzy wolą całe zarośnięte i nie widzą w tym nic złego

Gość Student z Gdańska
o maj god Studenta zapraszam na strony poświęcone erotyce!!!! Takie wynurzenia to tylko czcze gadanie, a jak mawiają krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Zgodzę się z tobą, że jesteś krową :D Jak Ci coś nie pasuje to wypad :O

Gość o maj god
;-)

brak słó, no właśnie przerwałaś! :P haha miała byc ejakulacja! a tu się odezwałaś i nas rozproszyłaś :D na drugi raz się tylko rzyglądaj po cichu :D:D :*

Gość o maj god
Studencie drogi........ to jest wolny kraj i można mówić wszystko ale też są granice i to co najważniejsze to honor, z krórym Ci chyba na bakier skoro wypisujesz czego to Ty nie potrafisz zrobić.

Gość o maj god
no i ja Ciebie nie obrażam

Gość o maj god
ale jak widzę Ciebie to bawi, mało eleganckie zachowanie

Gość Student z Gdańska
o maj god Studencie drogi........ to jest wolny kraj i można mówić wszystko ale też są granice i to co najważniejsze to honor, z krórym Ci chyba na bakier skoro wypisujesz czego to Ty nie potrafisz zrobić. Wierzysz w to co bredzisz? Nie odpowiadaj i tak mnie twoje załosne wypowiedzi nie interesują. konwersuję z littlesensitive.

Gość o maj god
:-)

Student, nie takie rzeczy się nosiło ;) :D jak sprezentujesz, to nie ma problemu :D brak słów, nie mam czystej :( al jak masz, to weź ze sobą i wpadaj do mnie :D

Gość o maj god
tylko jakoś cienko Ci idzie ta konwersacja, mnie też Twoje wypowiedzi spływają po .......