Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Student z Gdńska, krzyknęłam i przywyknęłam haha no kilka razy jeszcze potem krzyczałam z bólu, a potem to już tylko z podniecenia :D

Gość Student z Gdańska
littlesensitive brak słów z hasła 'łebek' mi się śmiać chciało, a co???? fikasz?? a w ogóle topik jest o GOLENIU ODBYTU! więc proponuję do wrócenia d tematu. Osobiście ja golę odbyt kremem depilującym lub maszynką, zawsze to estetyczniej i bardziej podniecająco dla tego, co tam się koło pupy kręci Najczęściej jest to oddział zwiadowczy owsików. Jak im wytniesz las, to zostaną zdemaskowani :D

bosz.. - eee powiedzmy ze to był dziwny epizod z Twojego zycia.. ja miałam z nim pierwszy i swoj drugi raz.. kiedys byłam w nim zakochana :/ to tez był moj dziwny epizod... ee tam! ;D

Gość Student z Gdańska
prawiczek i kropka 1987 calowalem sie z dziewczynami, ktore mialy facetow wczesniej i pewnie robily im loda, ale gdybym dziewczyne kochal to by nie mogl przebolec, ze robila lache innemu. zreszta tamte same mnie zaczynaly calowac, ale jako kiedys spotykalem sie z dziewczyna, ktora miala wczesniej kilku partnerow to nie mialem ochoty jej w usta calowac i nigdy tego nie zrobilem, dalem jej tylko buzi w policzek Przeczytaj swoje wcześniejsze posty, bo sam sobie przeczysz. Jestes niewiarygodny i twoje słowa nie maja żadnej wartości. Bardziej przypominasz kobiete niz mężczyznę, pleciesz co ci ślina przyniesie na język nie zachowując konsekwencji.

Gość Student z Gdańska
littlesensitive ej Ty student, pilnuj co byś swoich nie zdemaskował moje razem z lasem wyciętym wymarły Twoje głęboko sie pochowały i teraz udają ekspedycję speleologiczną ;)

Gość kozi bobek
a co z innym i partiami owlosionymi ciala?

a tak w ogóle, to by mnie bardzie interesowało, jak sobie golicie wargi sromowe... bo wiaomo, że w niektóre mniejsca jest ciężko maszynką zajechać, a krem niekoniecznie usunie całe owłosienie i tu dupa! :(

littlesensitive, jak byś czytała wcześniejsze posty, to byś wiedziała że znalazłyśmy na to niezawodny sposób ;)

Gość Student z Gdańska
littlesensitive Student, jak czegoś nie widać, to tego nie ma To wmawiał lekarzowi mój tasiemiec :P

Gość KOBITY DUPY ZE OGOLTA
ZAMIAST SIEDZIEĆ...NIE SZKODA WAM TU CZASU???

Gość A ja mam KAKAOWE oczko w dupie

Gość co dwie dupy to nie jedna

prawiczek, tym razem sie z Toba nie zgodze :) jak kogos kochasz o takich rzeczach sie nie mysli, ze ktos cos robil i co komus wczesniej... jak sie zakoszach to zmieni Ci sie myslenie, zobaczysz...

Gość looksus bitch
praqwiczku, czy laskawiemoglbys sie juz kurwa zamknac??????????!!!!!!!! jeszeli chcesz sie udzielac na tym topicu to napisz jak sobie golisz odbyt, a nie pierdol na temat tego ze nie pocalujesz panienki ktora robila loda! kogo to wogole obchodzi, wiec badz tak mily i spadaj, zaloz wlasny topic i tam wylewaj swoje zale na temat niesprawiedliwego i "nieczystego" swiata.