Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

pomawiacz.. jemu nie przetłumaczysz :D on nie rozumie ile przyjemnosci go omija, wiczonie woli całe zycie z rr. bedzie śmiesznie jak znadzie dziewczynke co mu kity wcisnie ze jest cnotką ;D a tak naprawde z 50 sie zabawiła..

Gość bosz..
hej, brak slow! ale wy sie doczepiliscie do tego prawiczka... ma chlopak inne poglady na ten chory swiat, to trudno, jego sprawa :P

niech sobie prawiczek zada pytanie czy warto czekać ? ;] \"a fuj ja bym nie chciała faceta co do 21 roku zycia zabawiał sie z rr.\"

brak słów - no ciekawe jak on sobie wyobraza swoj pierwszy raz:D ostre rzniecie czy płatki róz i muzyka?:D

no dobrze... a gdybys miala takie same myslenie jak on? trzymalabys dziewictwo jak najdluzej... wloalabys sie przespac z facetem ktory zaliczyl 20 panienek przed Toba? ja chyba nie :o choc nie mowie, bo milosc glupia jest no i slepa :P zreszta to jego sprawa ;)

znając jego podejście to pewnie róże i muzyka :D i jeszcze że przyjedzie do niego na białym koniu :D

no tka ktora z nas nie wyobrazała sobie romantycznego wieczru swiece muzyka .... a w rzeczywstosci było całkiem inaczej w moim przypadku - na tylnim siedzeniu samochodu ;) ale z prawiczkiem;P

Gość ewunia1986
A ja mam tez o depilacje, tyle zejak tam to nazywacie frontu, czym to robić zeby pozniej czerwone krostki nie odbieraly apetytu na seks. Bo niestety ja tak mam. Najpierw sie wystaram, przygotuje tu i owzie a pozniej irytuje mnie kazdy dotyk

Gość pooopoopopppryk
bosz... ja mialam 19 z groszem ja z kolei starcilam dla niego glowe a on stracił dla Ciebie tylko łebek :D

'a on stracił dla Ciebie tylko łebek' HAHAHAHAHAHA ale się uśmiałam :D:D:D:D a ja miałam 21 lat albbo 20 nie pamiętam..... i było romantycznie, przy świecach i winie i muzyce.. tak romantycznie do czasu, aż krzyknęłam z bólu :D

bosz.. czyli z nim to było jendorazowo? u mnie było niezobowiazujaco.. od dawna miałam na niego ochote:]

Gość Student z Gdańska
Krzykłaś i przywykłaś :D

Gość Student z Gdańska
prawiczek i kropka 1987 to nie moja wina, ze dziewica ma dla mnie wieksza wartosc. a wlosy pod pachami sa dla mnie oblesne, podobno jak seks analny. paniom po analu dziekuje Prawiczek, a pocałowałbyś dziewczynę, która kiedyś całowała się z innym? Jesli nie, to gdzie zamierzasz znaleźć dziewczynę, która się nigdy nie całowała? W najstarszej grupie przedszkola ?

no niestety :( znalazl sobie 13latke, a wczesniej przelecial moja kumpele, tak to juz bywa, zyje sie dalej

brak słów z hasła 'łebek' mi się śmiać chciało, a co???? fikasz?? :P a w ogóle topik jest o GOLENIU ODBYTU! więc proponuję do wrócenia d tematu. Osobiście ja golę odbyt kremem depilującym lub maszynką, zawsze to estetyczniej i bardziej podniecająco dla tego, co tam się koło pupy kręci :P