Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revital

urolog?

Polecane posty

Podejrzewam u siebie zapalenie cewki. Lekki ból przy oddawaniu moczu ale nie mam biegunek ani nie boli podczas stosunku. Powinnam iśc do urologa? Gdzie w Lublinie jest jakiś dobry i najlepiej na NFZ. Najpierw zrobić badanie moczu, Jak tak to gdzie można?

Gość karoolek...
do lekarza rodzinnego musisz najpier isc , bo z tego jak jest u nas to urolog to specjalista i do takowego musisz miec skierowanie od rodzinnego !! badani krwi moczu zrobisz w kazdej przychodzi ...

Gość badanie moczu to ci zrobi
lekarz pierwszego kontaktu, ni emusisz isc od razu do urologa... ja miałam przez 1,5 roku z tym problemy, dopiero po tym czasie dali mi skierowanie. no właśnie do urologa potrzebne jest skierowanie.

Gość jeżeli jesteś kobietą
to idziesz do nefrologa. Urolog zajmuje się mężczyznami.

Gość bezsensu jestes
jezeli jesteś kobietą - nie pisz bzdur, jak nie wiesz, akurat w tym przypadku płeć nie ma znaczenia, nefrolog jest od nerek, a urolog od pęcherza i cewki, do jednego i drugiego potrzebne jest skierowanie lekarz to lekarz, ja ostatnio poszedłem z moją dziewczyną do ginekologa, bo miałem jakiś stan zapalny narządów płciowych, lekarz przyjął mnie bez problemu, chociaż jestem mężczyzną, zbadał, obejrzał i zapisał leki :)

lllooo matko... masz pewnie zapalenie pecherza i tyle idz do lekarza rodzinnego, na pewno sobie z tym poradzi gdyby urolog zajmowal sie kazdym pacjentem ktorego piecze przy oddawaniu moczu to ci ludzie ktorzy tego naprawde potrzebuja w zyciu by sie do niego nie dostali...

Gość xopoxos
jak urolog i jestes z wrocławia to polecam dr Bełdę, ale mysle ze tutaj to właśnie rodzinny wystarczy..

Gość gość
ja moge Ci polecic urologa, który już nie raz wyciagnal mnie z choroby. Trzymaj www.urolog-gorecki.wroclaw.pl

Gość gość
Możesz też sprawdzić urologa www.urolog-gorecki.wroclaw.pl. Ja właśnie jestem z wrocka i u tego Pana się leczyłem.

Gość gość
Warto wybrać się do urologa bo w porę podjęte leczenie daje dobre rokowania. Ja całe życie borykałam się ze stanami zapalnymi aż wkoncu poszam do urologa który zrobił mi kompleksowe gadania+ usg narządów moczowych. I wyszło że mam szczawiany i złogi wapnia. Jak by ktś szukał urologa prywatnie to ja polecam doktora kowalskiego http://www.gabineturologicznylodz.com.pl/

Gość gość
Skorzystaj z pomocy urologa Zenona Rudzkiego, który pomógł mi uporać się z pewnym problemem. W Częstochowie to jeden z lepszych specjalistów i można mieć pewność że będzie dyskretnie i profesjonalnie.

Gość gość
W Krakowie warto iść do http://sofimed.pl/oferta/endokrynolog-urolog-krakow/ Bardzo dobra przychodnia i bardzo dobrzy lekarze. Leczę sie u urologa u nich już około roku, tzn. jestem pod stałą kontrolą. Lekarz uprzejmy, fachowy, zleca szczegółowe badania i dobrze zajmuje się pacjentem.

polecam urologa Witolda Smoleńskiego z Krakowa. Miałam problem z nietrzymaniem moczu. Dzięki pomocy Pan doktora problem został wyeliminowany

Gość IzaSz
polecam urologa Witolda Smoleńskiego. Bardzo dobry od spraw: stulejka, powiększanie penisa, nietrzymanie moczu.

Gość gość
Ja do urologa chodziłam kiedyś do dr Witolda Smoleńskiego. Miałam wtedy problemy z nietrzymaniem moczu i dość szybko udało mu się znaleźć przyczynę tej dolegliwości i ją wyleczyć. Bardzo polecam tego lekarza.

Gość gość
Bardzo dobrzy urolodzy przyjmują w Rehaorthopedica w Krakowie i mogę ich polecić. Sama zgłosiłam się tam z problemem nietrzymania moczu w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona z tych wizyt. Szybko udało się lekarzowi wyleczyć mój problem.

Gość Karina

Trzeba wybrać się do urologa, który zleci wszystkie badania i tym podobne.  Ja chodzę regularnie do urologa  we Wrocławia  na Kaszubską  4 do doktora Góreckiego.  Lekarz bardzo mi pomógł i wyleczył z nawracających infekcji pęcherza moczowego. 

Gość arekkk

Sprawdzi się dobrze dr Rafał Bogacki z Tychów www.urolog-bogacki.pl/ Przyjmuje na Bocznej. Świetny lekarz z dobrym podejściem do pacjentów. Bardzo skutecznie dobrał mi leczenie, dzięki temu mój stan sie polepszył.