Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosla

Czy chodzicie przy swoich ojcach w majtkach?

Polecane posty

Gość kosla

Pytanie powyzsze do dziewczyn kieruje. Mi sie czasem zdarza ale mama zawsze mnie opierdziela i mowi ze tak nie wypada. Jakie wy macie zdanie? Myslicie ze ojciec moze podnmiecic sie na widok swojej corki w majtkach i zwyklej koszulce t-shirt? Mam 24 lata i nie jestto zadna prowokacja.

jak mieszkałam z rodzicami to chodziłam. nie widzę w tym nic złego mój ojciec to porządny człowiek i jakoś nie mogę sobie wyobrazić by mógł się podniecić na widok córki w majtkach

Gość dochodzeeeee
w majtach sie wstydze, nawet przy mamie nie chodze , bo moimi majtami sa skromne stringi wiec odpadaaaa. W staniku owszem

przy mamie to i na golasa latałam. przecież to moja MAMA!

Gość na golasa to nie
ale w majtach czy w staniku to pewnie ;) glupie pytanie z tym podniecaniem :O Jak ktos ma normalnego ojca to sie nawet nad tym nie zastanawia ;)

Gość dochodzeeeee
no coz a ja sie wstydze, czy to cos nienormalnego?? to moja intymnosc. Mama mnie ogladala jak bylam mala a teraz jestem kobieta i sie wstydze

Gość a moja żona
chodzi przy dzieciach w stringach, tez raczej nic to takiego

Gość dochodzeeeee
hipochondryczka widze ze jednak masz jakis problem z glowa moze nieco inny od mojego ale chyba powazniejszy:)

Gość dochodzeeeee
jak chesz to pokazuj swoje pizdzicho wszystkim ja szanuje swoja intymnosc

Gość hipochondryczka w kostnicy
bo ja mam depresje dwubiegunowa i wlasnie mam faze Hippo :P

Gość na plaży też się nie
rozbieracie do kostiumu? Jaka różnica między bielizną w domu a opalaczem na plaży? Obcym w majtkach możecie się pokazywać a ojcu nie?

jakim \"wszystkim\"???? matka to matka. nie wstydzę się jej

Gość straszna panikara aaa
ja jak miszkalam z rodzicami to chodzilam przy tacie normlanie w majtkach,ale zwyklych,czasem nawet w strignach,ale to raczej tak przelotem,a co do mamy to tez mnie widziala setki tysiecy razy nago ... nic w tym dziwnego nie widze

Gość dochodzeeeee
ja tez nie mam nic rpzeciwko temu, nie dziwie sie ale ja tak nie potrafie i juzzzz to moje zdanie

mea,ktore imie wybierasz dla cory? nadia cxzy eliza?

Gość Ja nie chodze ale
jak mnie czasem w majtkach czy staniku zobaczy to nie robię o to afery :)

Gość dochodzeeeee
nadia ladniejsze:)

wlasnie chcialam Ci napisac,ze tez mi sie bardziej podoba :) W ogole Nadia,to pieknie imie, pozdrawiam i malo bolesnego rozwiazania zycze!

a ja bolesnego i po terminie :P

oczywiscie zartowalam :) Nadia, zdecydowanie Nadia !!

A moje córki są strasznie pruderyjne i czasem słyszę takie teksty: "Tatusiu wyjdź bo muszę zmienić bluzkę" Ja na to : "Dziecko, precież ja cię kąpałem, zmienialem pieluszki, wycierałem pupcie.... A ty świrujewsz ze zmianą bluzki" Ale moje wychowawcze perswazje nie odnoszą skutku :( A powaznie: normalny facet nie jest w stanie się podniecić do córki. Co innego do jej koleżanek.... ;)

Gość kksow
Sorry dziewczyny ale prosze nie robcie dialogow tutaj ktore nie sa na temat. Chcecie porozmawiac na temat imion corek to wymiencie sie numerami gadu.

Gość kksow
Często nocami przy pełni księżyca zakradam się do kaczych legowisk przy pobliskiej osiedlowej sadzawce.Wyszykuję puste legowiska i układam się tam uprzednio ubrany w płaszcz przeciwchemiczny OP-1 oklejony kurzymi wysmarowanymi kaczym łojem dla utrzymaia zapachu piórami i błony pławne zrobione z gumowych rękawic zakupionych w biedronce.Oczekuję tak ubrany na upragnioną ekstazę ,którą będzie zaproszenie do stada i odlot do ciepłych krajów na zimę...

Gość Kasia 15
a ja przy tacie chodze nago .Zero krepacij w koncu jest mojm tata

Gość ahahahahahahahahaaha
podszyw mega :D a ja tam chodzilam przy ojcu w majtkach i bluzce, normalnie. w staniku to tak przelotnie. a mamy sie kompletnie nie wstydze, bez pardonu mi wlazila do lazienki jak sie kapalam i na odwrot :)

Gość nigdy w zyciu nieeeee
nie wyobrażam sobie przy tacie latać w majtkach czy staniku, jeśli przypadkiem się zdarzy że by mnie tak zobaczył no to trudno, ale sama nie prowokuje takich sytuacji. Wstydziłabym się jakoś.... Przy mamie to inaczej. Zaznaczam, że też mam 24 lata.

Gość odmienmy pytanie
A tak zapytam chcialabys aby np twoj ojciec pokazywal Ci sie w swoich slipkach, nie mowie bokserkach ale takich obcislych slipkach co wszystko obcisniete- ja sie tego brzydze- ja przy ojciu nie chodze i nie zycze sobie aby on przy mnie tez tak sie pokazywal