Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosla

Czy chodzicie przy swoich ojcach w majtkach?

Polecane posty

Gość a jakże
Chodzenie w majtkach przy ojcu to brak kultury osobistej i brak szacunku dla Rodzica i samej siebie. W jakich Wy zyjecie srodowiskach? Bleee , to już prawie patologia:( I co za głupie tłumaczenie, że kiedyś podcierał Wam pupy jak byłyście niemowlakami? To jest całkiem inna sytuacja.

ja raczej nie chodze od tak,ze latam w gaciach po mieszkaniu,ale jak zajdzie taka potrzeba,np.wychodze z lazienki w samych majtkach po spodnie do pokoju,to mozliwe,ze ojciec moze mnie zauwazyc. Ale nie jest to dla mnie problemem.

Gość daria 16 lat
ja tam się nie wstydze chodze w staniku i majtach figach przy calej rodzinie ojcu mamie i braciach a nawet kiedy sie kompie i nie zabiore ze soba do łazienki pirzam to wychodze z lazienki naga i ide na gore sie ubrac a i nikt sie tam szczegolnie na mnie nie patrzy wlasciwie tylko ja z rodziny sie nie wstydze bo bracia chodza czasem tylko w majtkach a nago to nie

Gość majakta
a ja chodze w stringacg przy ojcu..oczywiscie bez niczego, i czasami mam wrazenie ze sie patrzy na mnie gdy sie np odwroce, czasme mmi to preszkadza, a czasem nie.

Gość hghyjuku
a w życiu :O chodzenie w samej bieliźnie przy ojcu pod jakąś patologię mi podchodzi, przy matce to jeszcze rozumiem, ale nie przy ojcu

Gość sssssfdsdfs
nie, tak jakos od 10 roku zycia gdy ktoregos razu tata sie ze mnie smial jak lecialam na majtasach

a i dodam, że tata to w ogóle chodzi w samych majtkach, tak samo jak brat a mama tak jak ja, czyli majtki + koszulka normalna co mam ku.rwa w dzinsach po domu chodzić :O

Gość jeszcze krzycze jeszcze
wypowiedź podszywa byla najlepsza:D

Gość ano właśnie
Dobrze ktoś napisał: jaka różnica w majtkach i w staniku przy ojcu, a w kostiumie kąpielowym (czyli de facto również w majtkach i staniku) na plaży przy obcych...???

Gość sa filmy pedofilskie
ze ojcowie robią to z dziećmi jest różnica chłop to chłop

Gość dfdfd
chodzę.On też chodzi,więc sam daje taki przykład i znaczy,że to akceptuje. Przecież jestem u siebie w domu i chce mieć tutaj luz.Jak na plaży przy obcych ludziach chodzę w bikini,a tam jest dużo ludzi i dużo facetów i takie zachowanie jest normalne,no to nie rozumiem jak można patologią nazwać chodzenie w majtkach i staniku przy własnym ojcu we włąsnym domu ;/