Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Co myślicie o wzroście gospodarczym Chińskiej Republiki Ludowej ?

Polecane posty

Co waszym zdaniem się stanie w momencie gdy kraj ten pod względem gospodarczym prześcignie Stany Zjednoczone ? Czy rozpocznie się era globalnego komunizmu ?

Gość milytvardziel.
Zanim Chiny prześcigną USA to ty się będziesz w trumnie na drugi bok obracać :D Nie martw się tym bo to tak szybko sie nie stanie :D

Według najświeższych danych nastąpi to w roku 2031. Za 23 lata.

Interesują mnie skutki uzyskania przez Chiny pozycji dominującego mocarstwa. Jakie będą tego konsekwencje globalne ? Obecnie świat zdominowany jest przez demokratyczne Stany Zjednoczone. Co się stanie gdy zastąpią je komunistyczne Chiny ?

Gość frajerki z was
Według najświeższych danych nastąpi to w roku 2031. Za 23 lata. Przecież wtedy już świat nie będzie istniał:o od 19lat

komunistyczne chiny :D buhahhahaha oni są tak komunistyczni jak polska jest krajem wyznaniowym a za 30 lat to będą bardziej ideologicznymi kapitalistami też te zachodnie burżuje :P

[Według najświeższych danych nastąpi to w roku 2031. Za 23 lata.] te "najswiezsze dane" zakladaly ze sytuacja bedzie caly czas taka jak 2 lata temu : wszyscy sie rozwijaja i kupuja chinskie towary, a najwiecej USA a tu kryzys

[a ja wygrałem życie już prześcignął stany to nie chlr ma deficyt w handlu zagranicznym ] ??? to deficyt w obrotach jest jakims absolutnym wyznacznikiem ? bo ja myslalam ze to PKB

[Interesują mnie skutki uzyskania przez Chiny pozycji dominującego mocarstwa. Jakie będą tego konsekwencje globalne ?] USA i Indie zaciesniaja wspolprace ...