Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

czy was też boli??

Polecane posty

Gość obolała

wczoraj uprawiałam ostry sex z moim facetem,pierwszy raz tak było a dziś obudziłam się z bolącą cipką ;/ czy to normalne,zawsze tak jest czy może ja się do tego nie nadaję?

Zdradz nam definicję "Ostrego Sexu" - zawsze mnie to zastanawia ! co rozumiesz pod pojęciem ostry sex ....?????

Nic dziwnego że po ostrym seksie cię boli. To normalne, aczkolwiek świadczy o uszkodzeniu tkanek. Dlatego też takiego ostrego seksu lepiej nie uprawiać.

Gość obolała
normalnie-bardzo mocne pchnięcia,więcej niż 1 palec w cipce... :)

obolała---> dla mnie..." bardzo mocne pchnięcia,więcej niż 1 palec w cipce"...... to klasyka :o Więc pojęcie ostrego sexu jest względne

Gość obolała
dla mnie jak widać nie za mało "wprawiona" jestem,pewnie dlatego boli;/

Gość heheheeee
no wiecej niz jeden palec ... no no brzmi masakrycznie ze nie wspomne o tych pchnieciach hehe;) jak boli to powinnas wiedziec od czego konkretnie i jesli Ci to niepasuje to unikac i tyle. Podraznienia mi sie zdazaly ale zeby od razu bol hmm...:P

Kochliwy---->jak to co...prapryczka chili jest mega ostra :classic_cool: Ojjj....chyba muszę Cię troszku poduczyc smaku ostrych przypraw :classic_cool:

nie zupełnie ....czyli bardziej zmiękczone "Cz" coś pomiędzy "cz" a "ć" :o noż karva nie mam takiej literki na klawiaturze 😭

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci