Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułecz33ka

WĄTEK GRY SPORE

Polecane posty

Jak ktoś gra w ta gre to popiszmy sobie tutaj, powymieniajmy się spostrzeżeniami, porozmawiajmy jak idzie gra - wyszedł juz chyba dodatek do gry - może ktoś ma?? I jak ktokolwiek ma pytania o gre SPORE to tutaj - żeby nie było natłoku różnych wątków.

Gość Lubaniec
no ja sobie troszke pykam :) całkiem fajna gierka :) bardzo kolorowa, i wesoła, tak podobno dodatek juz wyszedl(?) słyszałem ze ma wyjsc w piatek, wiec to dzis :) ciekawie jakie dodatkowe elementy bedą, marzy mi sie zrobic jakiegos super Aliena :d

Gość kobieta z maczugą w dłoni
mój syn sobie pyka, ja się zaraziłam, ale wkurzam się strasznie jak mnie zabijają ciągle, już jestem w galaktyce 🖐️ :D

Gość Lubaniec
no bardzo fajna jest ta gra :) moja mama tez troche sobie pyka :D hehe no ale ona sobie tylko tworzy jakies smieszne stwory ;) no i dodatek wyszedł wiec sa jeszcze wieksze mozliwosci :)

Gość DDDDdd
gierka jest niezla i mozna ja kupic na prezent, jak najbradziej - ladnie wyglada i nadaje sie dla dzieciaka wlasciwie w kazdym wieku powyzej 6 lat :)

Gość huhuhuhu
ale czy jest sens kupowac takie drogie prezentym, gra napewno jest bardzo fajna, ładna graficznie niezla fabula, i dodatek nawet juz wyszedł, całkiem całkiem :d ale czy to dobry pomysł na prezent ;> ?

Gość kiszzzka krwista
pewnie ze dobry i ni e tylko dzieciakom sie spodoba, widziales fotki albo filmiki na youtube tych mniej oficjalnych tworow z gry?:P kwestia wyobraznie

Gość prinsesss
jedyne co wiem o tej grze to jest to, ze gra sie tam komorka, a potem ma sie plemie. ogolnie dopiero dzis mnie oswiecono ze mozna w edytorze stworow zrobic cos erotycznego

Gra jest naprawdę fajna, widzę "sporo" (:P) pozytywnych opinii, może jakies uwagi? Komentarz dodatku? Zbliżaja się święta, na pewno warto pomyśleć o SPORowym prezencie, ja bym chciała dodatek :D

Jest fajny konkurs na stronce http://sporki.pl/ Trzeba w Fabryce Stworów - tej wersji darmowej też można użyć - stworzyc Stwora wyglądającego jak znany sportowiec, polityk albo gwiazda:) Ja spróbuję, nagrody są niezłe