Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czerwona bo sie wstydzę

pieluchy tetrowe

Polecane posty

Gość jestem czerwona bo sie wstydzę

dziewczyny po co tyle kupowac pieluch tetrowych na wyprawke 10-20 szt?? jak bedzie sie uzywac pampersów ??

Gość xyxx
pieluchy tetrowe są konieczne.Np. do podkładania pod pupę dziecka w przychodni podczas ważenia, do położenia na ramieniu podczas odbicia...

No nie musisz koniecznie 20 kupować ale te 10 to się przydaje. Ja dziecku buzię wycierałam i jak koleżanka napisała w przychodni też się używa. A jak ci uleje na pieluszkę to nie lecisz prać od razu, więc kilka sztuk ułatwia życie:)

zazwyczaj wklada sie niemowlakom w spiochy na pampersa dla lepszego uksztaltowania bioder,w kazdym razie u nas ortopeda kazdemu zaleca na pierwsze 2-3 m-ce szerokie pieluchowanie

Gość ale to sie kupy nie trzyma
tetra sie przydaje, jak juz wyzej napisano, do wycierania buzi jak sie ulewa, ja kladlam na dno wanienki do kapieli, potem jak dziecko sie slini, moje maluchy z tertra spia jako przytulanka, wymieniam co kilka dni i maja czyste, moja znajoma dawala od urodzenia misie do przytulania, a potem dZieci wycieraly w nie smarki sline i po kilku praniach te misie wygladaly jak po ciezkiej wojnie

moja siostra miała kilkanaście sztuk tetrowych i wcale nie było tego za dużo. A do spania flanelowe. :-)