Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fua

wkurza mnie to okrutnie!!!

Polecane posty

Mój chłopak , z którym mieszkam i planuję ślub trzyma w komputerze zdjecia swoich byłych dziewczyn. Nie zawsze są to \"cenzuralne\" zdjecia:( Strasznie mnie to wkurza- najchętniej bym je skasowała. Jak mam sie zachować?

:D:D Ja też mam zdjęcie byłych dziewczyn w kompie:P:P Ale są to zwykłe kulturalne foty. Jakoś nie moge się ich pozbyć. Ale obecna dziewczyna tego nie widziała na szczęście.:P

Gość gttrge
Mówiłaś mu że cię to rani?

Jarka nie da się kochac- nawet za samo imię:D

Gość tak tak my wszyscy
kochamy jarusia :classic_cool:

Nie nie mówiłam mu tego że widziałam te zdjecia. Ufa mi . natknełam sie na nie przypadkiem:( zabolało mnie i cały czas i tym myślę.

Gość ytheyher
Ja bym miała wyjebane na to jaką metodą znalazłam coś takiego. Spytałabym o co chodzi, co dla niego znaczą te zdjęcia, powiedziała jak się czuję i poprosiła o wywalenie ich.

Gość Poznaniak 85
nie możesz wymagać by wymazał z pamięci osoby kiedyś dla niego ważne , bo to nie moralne, co one ci przeszkadzają ? zdradzi cie ze zdjęciem ?

Powiedziałbym ale - boje sie ze pomyśli ,że jestem zazdrosna :( a tego nie chce... a moze ja przsadzam?

Gość cvcxvcxv
to powiedz mu o tym. spytaj sie czy masz umiescicc zdjecia swoich bylych

nie przeszkadzają mi zdjecia jego byłych - bo to są wspomnienia, ale nagie zdjecia:( zwyczajnie mnie to boli.

Gość cvcxvcxv
bez przesady... spytaj sie po prostu po co je trzyma i tyle

gdybym miała zdjecie mojego byłego w slipach to bym sobie walneła na tapete w swoim komputerze- ale nia mam takiego! szkoda!

Gość cvcxvcxv
jezuniu nagie zdjecia!!! skad on je wzial.... ja tam od razu bym swojemu wygarnela jakbym cos takiego zobaczyla...

pytałam o inne- powiedział ze to jego pamiątki z młodych lat. powiedziałam ,że nie chce takich pamiątek widzieć za każdym razem , kiedy zaglądam do szuflady- wiec tamte schował, no i teraz natknełam sie na sesje w komputerze:( brrrr!!

Gość cvcxvcxv
sesje w komputerze? a kto jest fotografem.. i skad je ma

Gość Poznaniak 85
znając życie wyglądało będzie tak...będziesz mu tak długo truła dupę , że najpierw skopiuje zdjęcia na pendriva a potem przy tobie z kompa usunie oczywiście od tego czasu będziecie sobie utrudniać życie kazać wywalać rzeczy , zakazywać sie spotykania ze znajomymi itd......skąd ja to znam :/

jak to skąd? robił jej zdjecia, jak byli razem. takie rzeczy sie zdarzają:) ale ja nie chce tego widzieć!

----> do Poznaniak 85 no właśnie nie chce mu truć, strzelać focha bo to niezdrowe. powiedzieć mu o tym? czy olać to? co radzisz jako facet?

Gość fauloa
mój tez miał zdjęcia byłych spytałam po co stwierdził że nawet na nie nie zagląda. jednak mnie to gryzło i spytałam czy może je usunąć i tak tez zrobił;) po prostu powiedz mu o tym.

daruj sobie Jareczku , bo i tak mnie nie sprowokujesz:D śmieszny jesteś i za cienki w uszach , jak dla mnie. baj baj!

Gość cvcxvcxv
ja tam sobie czegos takiego nie wyobrazam. ja kiedys nosilam na palcu obraczke od bylego tylko z tego wzgledu ze bardzo mi sie podobala. mielismy takie same gdy bylismy razem. moj obecny facet kazal mi natychmiast ja sciagnac... wrzucil ja do szuflady... a teraz to nawet nie wiem gdzie jest ;-(