Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaDoOdkochania

Jak przestać kochać????? Pomóżcie......

Polecane posty

Zakochałam się w mężczyźnie starszym o 9 lat, który ma już dziecko i mieszka z matką jego dziecka (nie są małżeństwem). nie chcę wiedzieć jak go zdobyć, chće się dowiedzieć jak przestać go kochać. Umieram każdego dnia a nie chcę tak żyć. chcę wyłączyć swoje serce ale nie mam instrukcji. Proszę o tradę i zaznaczę, że nie ma możliwości byśmy nie mieli ze soba kontaktu bo pracujemy razem.

Gość gwiazda 29
o kochana, jak Wy razem pracujecie to ciężki temat

Gość zmień pracę

no właśnie a ja nie dam rady tak dłużej, wiem, ze on mnie nie kocha i traktował mnie jako kochankę, nie mam zamiaru rozbijac jego rodziny i walczyc o niego, wolę zapomniec i nie kochać (nie mam gwarancji, że on mnie kochał a zapytac się nie mogę)

Gość kuciukuciu
Moze sproboj sobie pzreanalizowac jego osobe i znalesc w nim wady cos co ci niepasuje wyobrazic sobie ze juz z nim jestes i te wszytskie zle strony tego faktu, poza tym dobrze by bylo jakbys znalazla sobie jeszcze inna osobe do ktorej mozesz powzdychac. Mi taka kompilacja zawsze poamagala:)

Gość ofer ma
"chcę wyłączyć swoje serce ale nie mam instrukcji" aaaaa, za dobrze by się chciało. to nie ma tak łatwo. serce należy sobie wyrwać a ranę wypalić rozpalonym żelazem. jesteśmy tworami organicznymi i innej rady nie widzę.