Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to święta

zabawki z allegro

Polecane posty

Gość czy to święta

czy kupujecie zabawki na święta lub inne prezenty na allegro??

Gość marta79.....
tak

Gość kobiety ale po co wy sie
tak ja kupuje - u mnie w miescie w sklepach zabawkowych sa ceny duzo drozsze za taką samą rzecz np na allegro place o 50 zl taniej. Ostatnio kupilam kucyka na allegro na plozach za 170 zl z przesylką a u mnie w sklepie byl po 265 zl taki sam. Juz teraz zamowilam prezenty poniewaz pozniej pocztą dluzej idzie

mi sie wydaje ze wozek bedzie sie zle prowadzil takiej 3 latce zwlaszcza jak bedzie zima a ta bedze chciala wyjsc z dzieckiem na spacerek :P ja bym kupila tradycyjny 4 kolowy i z regulowaną raczką tak by wozek nie posluzyl tylko na sezon.

Gość czy to święta
no dość drogie,ale to wkońcu święta.i tak teraz staniała o 20 zł

Gość a co to za mania
że zabawki pod choinkę muszą być drogie?

Gość czy to święta
ona już się bawiła takim wózkiem u kogoś i jedszcze nim by się ze dwa lata pobawiła sądząc po rozmiarach wózka.a 4 kołowy to ona już ma.a ten taki z fajnymi bajerami

kazdy kupuje prezenty na miare swoich mozliwosci, jak kogos stac to i te za kilka stowek,jak dla mnie zabawka za 250 cieszy tak samo jak ta za 100 (a kto inny pewno stwierdzi ze i tak jak ta za 20) w kazdym razie jesli ktos musi kupic kilka prezentow a nie 1 to juz raczej takich za 200 i wiecej nie kupuje

Gość czy to święta
nie muszą byc drogie ale wiadomo że swojemu dziecku chcesz kupić coś lepszego,cudzemu nie kupuję a więc dla swojego mogę sobie pozwolić.

Gość czy to święta
tamten ma już 2 lata,koło mu odpada no i juz tylko na podwórko się nadaje.

Wózek fajny ale dla mnie za drogi :D Na allegro widziałam większe zestawy w podobnej cenie.

no to kup ten wozek. Co to kogo obchodzi ile kto na prezenty wydaje. Stac ją to kupuje.

Gość czy to święta
większego nie ma,największy jest ten z gondolą fotelikiem i spacerówą

tak ale szukam sprzedawców z mojego miasta zeby odebrac osobiscie bo mam zle doswiadczenia z dostawami paczek przed świetami.

ja kupilam córci wozek w realu za 19 zl spacerowka . sliczniutka jest. widzialam ostatnio w tesco takie same. chyba po 25 zl. i to naprawde wytrzymale nie z plastiku.

Gość czy to święta
wiem o jaki ci chodzi taka parasolka .u nas były już takie dwia po 20 zł no i dwa w śmietniku już dawno bo moja córka miała manię wsiadania do tych parasolek no i niestety ale się połamały

ee a moja w niej jezdzi juz 3 miesiac i nic sie nie polamalo :D ja nie mówie o takich plastikowych bo tak a tez ma i ssie zlamala juz dawnooo. chodzi mi o taklie z aluminium