Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xena86

gwarancja!!!!asus

Polecane posty

Gość xena86

Ponad rok temu zalalam laptopa, ale nie było to nic poważnego, normalnie wszytko chodziło. Jakis czas temu zaczął sie psuć, nie mogłam go włączyć, a jak już włączyłam to po 2-3 godzinach sie wyłaczał. Oddałam go do serwisu asusa na gwarancje i dzisiaj dostałam wiadomość, ze sa widoczne slady zalania i mam 3 wyjscia: 1) odebrac go i zaplacic 80 zł za koszty wysyłki 2) zostawic go i oni zobacza co z nim jest nie tak i koszt tego wynosi 180zł 3) zostawic oni go zdiagnozują i naprawia i koszt bedzie mogl wyniesc nawet 1200 zł I co ja mam teraz zrobic???tata mnie zabije jak sie dowie.....Czy możliwe jest ze to wszytko stało sie od tego zalania, ktore miało miejsce ponad rok temu??

Pewnie, że możliwe. Poza tym, w książeczce, którą dołączają do laptopa jest wyraźnie napisane, że laptopy pić ani pływać nie lubią -- więc nawet takie picie herbaty w jego bezpośrednim pobliżu to na własne ryzyko. Lepiej przyznać się ojcu, im wcześniej tym lepiej, bo z czasem tylko złość będzie większa. Nie Ty pierwsza/y ani nie ostatnia/i z taką przygodą.. :-)

no skoro stwierdzili ze on zalania to pewnie od zalania. kostz moze wyniesc nawet 1200zl bo moze trzeba wymienic czesci ktore najtansze nie sa. mozesz tez poszukac kogos na lewo kto ci to zrobi wtedy kosz bedzie nizszy ale stracisz gwarancje (ktora masz jeszcze pewnie przez rok) wyjscie to albo odbierasz bez spr co jest w srodku albo naprawiasz u nich i masz gwarancje nadal albo robisz na lewo i tracisz gwarancje.

Gość xena86
ide sie zbic!!!!!!!!! ECHHHHH

Gość xena86
ON NIE STWIERDZILI ZE TO WINA ZALANIA, ONI TYLKO ZOBACZYLI ZE SA SLADY ZALANIA WIEC NIE MA SENSU DALEJ JUZ SPRAWDZAC, WIEC NIE JEST POWIEDZIANE ZE TO WINA TEGO ZALANIA

Gość xena86
TROCHĘ ZAKRĘCIŁAM ALE ROZUMIECIE CHYBA O CO CHODZI :)

Gość margines156
hehhehehe