Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjhgjhgj

moze ktos mi powie co nalezy do obowiazkow sekretarki szkolnej?

Polecane posty

Gość mjhgjhgj
i ile powinna zarabiac taka osoba

Gość mjhgjhgj
nikt nie wie

U mnie w szkole pani Dzolanta ma nasępujące obowiązki : - zbiera na rade rodziców - zbiera na kaucje za szafki - parzy kawe dyrektorce - wyrabia legitymacje - drze gębe na skarbników klasowych ze musi za nich robote odwalać - odbiera poczte - organizuje zebrania - i inne ;DD

Gość sekretarka szkolna
Ja pracuje na takim stanowisku; zakres obowiązków 1. Przestrzeganie tajemnicy służbowej. 2. Prowadzenie wykazu pism przychodzących i wychodzących ze szkoły. 3. Odbiór korespondencji. 4. Przechowywanie akt i dokumentów. 5. Kompletowanie aktów prawnych. 6. Przechowywanie i zabezpieczanie pieczątek. 7. Prowadzenie rejestru druków ścisłego zarachowania. 8. Przyjmowanie telefonów i telefonogramów, informowanie dyrekcji o sprawach służbowych zgłaszanych telefonicznie. 9. Przepisywanie pism służbowych, obsługa kserografu, komputera. 10. Przestrzeganie regulaminu pracy, przepisów p. poż i bhp 11. Wydawanie uczniom biletów miesięcznych. 12. Prowadzenie składnicy akt szkolnych. 13. Prowadzenie dokumentacji wypełniania obowiązku szkolnego przez młodzież zamieszkałą w gminie i poza obwodem szkoły. 14. Prowadzenie księgi ewidencji. 15. Zaopatrywanie uczniów w legitymacje szkolne, przedłużanie ważności legitymacji szkolnych, pracowniczych i ubezpieczeniowych. 16. Prace w zakresie sprawozdawczości statystycznej szkoły. 17. Przyjmowanie i wysyłanie korespondencji. 18. Obowiązkowy wymiar pracy 40 godzin tygodniowo (wtorek i czwartek 7:30-15:30, pozostałe dni 7:00 – 15.00). 19. Przestrzeganie przepisów o odpowiedzialności materialnej. 20. Przekazywanie dokumentów do ZEAS. 21. Wykonywać prace wynikające z potrzeb szkoły lub zlecone przez dyrektora szkoły

Gość mjhgjhgj
a ile zarabia wiesz moze

Gość mjhgjhgj
a ile zarabiasz

Gość mjhgjhgj
bardzo mi zalezy jezeli chodzi o wynagrodzenie miesieczne

Gość sekretarka szkolna
Brak doświadczenia, wykształecenie wyższe 1440 brutto ale na okresie próbnym

Gość sekretarka szkolna
Ale moja poprzeniczka zarabiała 2500,-