Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarissssss

Solarium-- Pytanie!

Polecane posty

Gość solarissssss

Na ile minut iśc za pierwszym razem? I czy tam trzeba ściągac bieliznę?

Gość solarissssss
a nie będzie za malo? jestem strasznie blada, chcę się opalic, szczególnie na buzi! ale łagodnie.. a jakbym wzięła 7 min?

Gość solarissssss
I czy moge miec tusz na rzęsach?:D

nie bierz 7 min bo sie sfajczysz, poparzysz i tyle bedzie z opalania. nic tylko bable. idz na 5 min, odczekaj ze 3 dni i znowu idz. ja tam sobie zawsze zostawiam stringi na tylku, zeby widziec roznice pomiedzy cialem opalonym a nieopalonym i zeby wiedziec kiedy juz wystarczy opalania.

Gość solarissssss
aha, dziękuję za rady:):)🌻

Na początek powiem żebyś wcale nie szła:) Ale jak już musisz to 3 minuty na pierwszy raz wystarczy, tym bardziej, że jesteś blada - jak mówisz. Moja siostra chodzi do solarium od dwóch lat średnio raz na miesiąc - ot żeby podtrzymać kolorek lekkiego brązu - bo nie jest czarna (nie pozwoliłabym jej na to, bo to paskudnie wygląda :o). I ostatnio było tak, że poszła najpierw na 5 minut i za 5 dni jakoś miała kasę i postanowiła też pójść. Pyta się tej kobiety w solarium na ile jej radzi, to ta powiedziała, że na 9 może spokojnie. No to se poszła na 9 i ja dziękuję:o Rano wstała , ryj spuchnięty, bordowa jak burak, oka jednego nie widać - 3 dni w domu siedziała:o A wydawać by się mogło, że skóra przyzwyczajona. Więc... wniosek taki, że solarium jest beeeee ;)

solarium - wywalanie kasy na to, żeby niszczyć sobie skórę :O ciekawe, kiedy wreszcie skończy się ta kretyńska moda na opaleniznę?