Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tak

KOBIETA WYBIERA MĘŻA NA PODOBIEŃSTWO OJCA?

Polecane posty

Gość nie chce tak

Moj tato jest jaki jest. Nie pije, nie pali, nie zdradza. Jest w porządku, choc nie potrafi okazywac uczuc i ma duzo wad (.......). Szukalam faceta ktory byłby jego przeciwieństwem. i moj, fakt jest uczuciowy itd. ale - no wlasnie - z kazdym rokiem wychodzą wady podobne do tych, ktorych tak bardzo nie lubie u ojca. czy tak musi byc? czemu wybieramy sobie facetow podobnych do ojcow, nawet wtedy gdy bardzo tego nie chcemy????????????????????? DLACZEGO?

Gość cale szczecieeeee
moj nie jest podobny do mojego ojca:D

Gość hi hej hello
Ja właśnie mam dylemat, bo jestem z facetem, który mojego taty nie przypomina w niczym, natomiast pojawił się facet, ktory bardzo mi przypomina tatę. I przyznam, że bardziej mnie ciągnie do tego podobnego do taty. I wiem, że to byłby najlepszy krok w moim życiu, tylko nie potrafię zerwać :(

Gość mój tam
zupełne przeciwieństwo ojca na szczęście.SZukałam kogoś całkowicie innego-jedyna wspólna -obaj wysocy:)

Gość hi hej hello
wiecie to chyba zależy od tego jaki kontakt się miało lub ma nadal z ojcem. Jak ktoś miał zły to szuka przeciewieństwa a jak ktoś miał super kontakt to szuka kogoś podobnego do taty :)