Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myccciaa

wstydliwa okolicznośćc

Polecane posty

Gość myccciaa

czy podczas porodu zdarzyło wam się zrobić kupe ? wiem, ze to mozliwe, i bardzo się tego wstydze

jest to ostatnia rzecz o której myślę :) personel szpitala naoglądał się już tylu \"ciekawych\" zjawisk, że jedna kupa więcej nie zrobi na nich wrażenia

ja zrobilam ;) mimo lewatywy itp. polozna nic, wziela podklad i zmienila, proste ;)

Gość ciocia dobrarada
zdarza się;)

Gość myccciaa
llewatywy tzn ?

Jezu robicie z igly widly, co druga sra przy porodzie, przy ciezkim wielogodzinym parciu to normalne. Wcale sie wetdy o tym nie mysli, sa wazniejsze rzeczy na glowie ;/

jja nie wiem, tak parłam że nie czułam. Poza tym miałam takie łózko porodowe, ze wszystko leciało przez taka dziurke do pojemnika - wszystkie moje płyny.

Gość ksdfgbhed
ja tez zrobilam i nawet nie poczułam tylko doktorka stoi mi miedzy nogami i słysze jak mowi do połoznej : "dziecko nie chce zejsc nizej tam chyba jeszcze musi coś byyy... no nareszcie" w miejscu trzykropka dostałam skurczu partego i to "coś"sie uwolniło. Gdyby nie to to bym sie nawet nie skapneła :) Jeszcze w czasie zszywania sie nabijałam że pierwszy raz ktos sie z takiego powadu ucieszył. Pełen luz choc ja tez bardzo sie przed porodem balam takiego wypadku ale w czasie porodu było mi wszystko jedno i miałam to gdzieś :)

dokladnie, porod to sranie i sikanie pod siebie bez zadnego obciachu. A jak laska ma opory to niech wybiera - albo sra albo dusi dziecko powstymujac parcie ;/

Jakieś wredne te wpisy niektóre. Ja rodziłam i znów zamierzam rodzić i nie chciałabym mieć takiego zdarzenia, ale jeśli sie zdarzy to owszem, to najmniej istotne. W takich bólach ma się to gdzieś. Ja miałam lewatywę i chyba już później było czysto, taka mam nadzieję, chyba, że nie wiem, a zdarzyło sie...

Gość tragedia umieram
ja kupy nie zrobilam, choc sie strasznie tego bałam, ale gdy zaczela sie akcja p[orodowa krzyknełam że chyba zaraz zrobie kupę, takie uczucie, polozna jakby nigdy nic podstawil mi szufelke , wiec to chyba normalka