Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEVER LET GO

JAK MAM ZYC

Polecane posty

Gość ...vienia...
no, to juz krok naprzód...Mr Darcy nie wziął by cie do łóżka w pierszą noc, to porządny facet ;) ...teraz tylko pomyśl jak go znależć i oczarowac :P

Gość NEVER LET GO
Najpierw ja musze byc tak porzadna jak tego pokroju bohater.. a gdzie takiego mozna znalezc.. ja sie niestety obracam raczej w towarzystwie ludzi 'rozrywkowych'.. a tak chce poznac inna strone tego swiata i bardziej wartosciowych ludzi wewnetrznie, a przy tym stanowczych i pewnych siebie.. hmmm...

Gość Rozsądny 1
Pierwsza zasadnicza sprawa jest taka, że jeżeli będziesz się umawiać z facetami, bo są przystojni, mają bogate wnętrze, czy cokolwiek innego, a nie będziesz miała wewnętrznego poczucia, że jesteś zakochana, że coś do jakiegoś czujesz to nie widzę sensu w umawianiu się z facetami i zastanawianiu się "jak ich zatrzymać". Jeśli to będzie ten jedyny, to nie będziesz musiała go zatrzymywać wołami przy sobie. Widocznie nie trafiłaś jeszcze na swoją drugą połówkę.

Gość NEVER LET GO
A czy nie trzeba jakos mezczyzny soba zafascynowac?? Czy subtelnosc, skromnosc, to to czego mezczyzni naprawde szukaja? Ja zachowywalam sie dotychczas wrecz przeciwnie..i ciezko mi bylo zatrzymac kogokolwiek przy sobie

Gość Rozsądny 1
Każdy lubi coś innego. Najważniejsze, żebyś była sobą, bo zachowując się wbrew naturze, prędzej czy później przysporzysz sobie tylko kłopotów. Więc nie zastanawiaj się, jaka masz być, tylko jeżeli już, to staraj się pracować nad swoimi wadami charakteru.

Gość NEVER LET GO
Chce byc dobra zewnetrznie a nie tylko wewnetrznie

Gość Rozsądny 1
Co znaczy "być dobra zewnętrznie"?

Gość NEVER LET GO
wewnatrz mnie jest cala moralnosc, dobroc, ale jesli chodzi o czyny (zewnetrzny przejaw) to mysli do nich w ogole sie nie ustosunkowuja... nie wiem dlaczego, bo zawsze dzialam wbrew swojej woli, pod wplywem chwili... jak sobie pomoc..

Gość Rozsądny 1
Skoro działasz wbrew swojej woli, to zanim zrobisz cokolwiek zatrzymaj się na 5 sekund i podejmij decyzję zgodną z obowiązującymi normami etycznymi(które masz podobno wewnątrz). 5 sekund to naprawdę niewiele.