Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie jak wiecie

danonki??????????????

Polecane posty

Gość pomozcie jak wiecie

czy mozna dac 8 miesiecznemu dziecko danonki

Gość gfds
można ale sa niezdrowe:) lepeij naturalny jogurt i zmiksowane owoce do tego:)

Gość nie można
danonki są OD 3 ROKU ŻYCIA. Tak mówi producent. Koniec kropka. ps. pozdrawiam wszystkie mamy, których dzieciom nic nie jest po podaniu danonka w 4 miesiącu.

moja jadla 2 razy danonki. nie ejstem jakąs ksiazkową mamą i robie wiele rzeczy po swojemu ale danonki sa poprostu PASKUDNE za slodkie bez smaku i wstretne! ja kupuje owoce wklądam do blendera pol banana pól gruszki pol kiwi zalewam polową jogurtu naturalnego miksuje i mala wcina aż sie uszy trzęsą- pachnie owocani i ma owocowy smak... bo danonki to nawet kolo owoców nie leżaly :(

Gość pomozcie jak wiecie
pytam bo odwiedziła nas znajoma i przyniosła małemu siatke danonek on ma 8 mieciecy nigdy mu niedawałam jeszcze,czyli niedwac sama mam zjesc:P

a jadlas to kiedyś? jak nie jadlas to spróbuj. takie "slodkie gowno"... jak tobnie bedzie smakowalo to daj dziecku- wkoncu to ty ejsteś matką. U nas sie takiego nie jada bo uznalam ze jest paskudne :D a narazie to ja za malą decyduje co jada.

Gość Nic nie bylo
Mam 4 dzieci kazde z nich jadlo danonki i inne jogurt.zaczeli w wieku 6 miesiecy I nic i nie jest.

Gość gfds
bo to nie chodzi czy cos jest:o pewnie zje i nic się nie stanie.Tu bardziej chodzi o wartosc takiego jedenia.I o zaszczepienie zdrowych nawyków żywieniowych.Nie wszystko co w reklamie jest takie super:o

Gość pomozcie jak wiecie
przeciez ja niemowie ze to super jedzenie ,poprostu grzecznie spytałam czy mozna ,niejestem doswiaczona matka nieznam sie

Gość gfds
a ja mówiłam do ani"nic nie było" nie do autorki:)