Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 trza być zawsze, nie tylko dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikun 0 Napisano Listopad 21, 2008 To chyba nie na to forum trafiłeś/aś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 masz wątpliwości co do mojej płci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Antonio Napisano Listopad 21, 2008 Luska to kobita z krwi kosci doopska tzytza i szopy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 szopy w sensie że na głowie...? :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Antonio Napisano Listopad 21, 2008 wlasnie w tym sensie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja tam nie mam watpliwosci ...widzialem doope na fotce :D aha czy jestem zyczliwy ? jesli nie to postaram sie przynajmniej dzis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 :D ja jestem zawsze no chyba że ktoś sobie przechlapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 21, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 Myr! jesteś czy nie? zadeklaruj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 21, 2008 Myrevin nabral wody w usta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 21, 2008 Zawsze i żeby wam to udowodnić z gebu płynącej życzliwości pozdrowię was bardzo życzliwie po mongolsku, WSNR. :P)) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
socjo-loszka 0 Napisano Listopad 21, 2008 no włąsna Lusesita, a\'propos zyczliwosci:) kliknij na stopke ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 21, 2008 :D ....wiedzialem ze cos walnie :D....ale nie postawil bym na mongolskie pozdrowienie ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 21, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU patrzcie! To się nazywa życzliwośc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusi 0 Napisano Listopad 21, 2008 o co chodzi z tymi szopami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 socjo-loszko :D proszę bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 Chorzowska :D dziś widziałam w jakiś wiadomościach :D tusi :) pojęcia nie mam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chorzowska 0 Napisano Listopad 21, 2008 To jest z filmu "dzień świra"- zajebisty,polecam każdemu:P A podobno Wrocławianie to najżyczliwsi ludzie w Polsce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikun 0 Napisano Listopad 21, 2008 Już nie mam wątpliwości, bo takie agresywne to tylko kobiety bywają i napastują jakby wielka zniewaga je dotknęła jednym przeoczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 Dzikun :) ja i agresja...? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikun 0 Napisano Listopad 21, 2008 Dzisiaj DDTVN był we Wrocku, jako najżyczliwszym mieście w Polsce i nawet prowokacje robili :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikun 0 Napisano Listopad 21, 2008 Lusesita, ta emotka: nie wygląda przyjaźnie i życzliwie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 Dzikun :) wątpiłeś w moją kobiecość :P stąd emotka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikun 0 Napisano Listopad 21, 2008 To ja powinnam wstawić w takim razie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 21, 2008 :D:D:D tośmy się dogadały :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach