Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaja33

on ma kolezanki no to ja bede miala kolegów .....już jutro....

Polecane posty

Gość niewiadomaja33

on ma koleżanki, che chodzić z nimi do kina teatru... ostatnio nie mial czasu dla mnie, a okazalo sie ze byl na spotkaniu z kolezanką... nie byliśmy jeszcze razem, spotykalismy sie , calowalismy, pieściliśmy sie namietnie, bylo nam bardzo dobrez, gdyby nie te jego koleżanki... wkurzylam się, ze dla nich ma czas dla mnie, nie, pisze teraz do niego grzecznościowe emaile, pytal kiedy bede w domu, powiedzialam, ze w przyszlym tygodniu a jutro ide z kolega do kina, o! czy dobrze robię? a jak on jutro bedzie chcial sie spotkać nie jesteśmy dziećmi, oboje po rozwodach...a ja mam watpliwosci do calej tej sytuacji

Gość poliszmnie
babiarz z niego i tyle.Dobrze robisz:spotykaj się z kolegami,może wśród nich znajdziesz kogoś odpowiedniego

Hmm Możesz mieć kolegów, ale nie zachowuj się w stosunku do niego złośliwie, gdy zechce się spotkać z koleżanką. Może wtedy pomyśleć że jesteś o niega bardzo zazdrosna i wyjdzie lipa...

Gość niewiadomaja33
on wie, ze ja wiem o tamtym wieczorze, ale nie poruszalismy tematu, tylko jak piszemy emaile to on probuje mnie wyczuć a ja piszę kulturalnie, ale dyplomatycznie, bez caluskow, buziaczkow itp. wiec może olac ten temat, uadac ze to nic, niech sobie robi co chce.. ale kurcze dzis piatek a on nawet nie zaproponowal soptaknia, cos czuje ze bedzie chcial jutro, a ja jutro ide do kina:P

Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli dorosły facet mówi o kobiecie, że to jego koleżanka, to: - przeleciał ją, nie wyszło, ale się lubią - bardzo chce ją przelecieć, ale ona się opiera - właśnie jest w trakcie przelatywania jej

Gość niewiadomaja33
wiecie, powinnam zajać sie innymi kolegami a o nim zapomnieć, faktycznie on może je przelatywać lub mieć taki cel... smutno mi sie zrobilo, bo od roku jestem sama a chce miec normalny zwiazek i regularny sex, a tak rok bez sexu...:O

Gość agniecha zalewska
ale pamietaj,ze on bedzie uchodził za don juana i bedzie wzbudzał zainteresowanie kobiet z uwagi na doświadczenie a ty będzie uwazana z qrewkę i bedziesz w miescie spalona jako kobieta. No i nie zapominaj, ze w tym wieku nie warto juz sobie psuć reputacji, bo bedziesz samam na bank do konca zycia. Chociaz dla kobiety w tym wieku to i tak mysle,ze juz jest za pozno. Tobą moze zainteresowac sie znudzony mąż, ktory chce ruchnać na boku.

Gość poliszmnie
a Ty zajmij się tym swoim kolegą,któremu puściłaś w windzie bąka pod nos