Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wytepic pasozyta

wrzód na dupie

Polecane posty

Gość niesmka
On sobie jakieś kpiny z Ciebie urzadza,a TY to roztrzasasz:O I wg mnie nie zmienisz nawet numetu gg(!) bo tak naprawde nie chcesz stracic z nim kontaktu, i tyle!

no w sumie tak, mam nadzieje, ze szybko przejdzie, ale to wszystko od rozstania trwa juz prawie dwa miesiace:o a on jakby sie rozkrecil

no nr gg nie mam zamiaru przez niego zmieniac na pewno, ale zablokowac go moge jak najbardziej, urzadza kpiny? ok tylko kto tu wychodzi na wiekszego idiote on czy ja? bo on do mnie ciagle cos wypisuje a ja to zlewam, nie odpisuje, albo odpisuje jednym zdaniem a na jego kolejne juz nie. telefonow tez nie odbieralam, a na wszystkie teksty chcialbym wrocic do ciebie odpisuje zeby dal sobie spokoj. No to faktycznie on ma ze mnie niezmieski polew:O

Gość huhm
dasz rade:) Widac ze jestes swiadoma swoich wyborow:) nie wkrecaj sobie ze go kochasz czy cos. To ze cos czujesz to zwykla reakcja na to ze to on Cie zostawil a nie Ty jego pomysl co by bylo jakbys sie czula jakbys to Ty jego zostawila:) niesmka - zdrowo jest sie wygadac i wyrzucic z siebie nawet i 30 razy powtarzajac w kolko to samo to co w nas siedzi, obcym latwiej i lzej.

no wlasnie jak sobie wyobrazam ze to ja jego zostawilam to czuje ze nic nie czuje:) moja urazona duma sie pokazuje i taka jest prawda.

no wlasnie, czasem warto cos z siebie wyrzucic i nie koniecznie oznacza to jakies rozstrzasanie calej sprawy, znajomym tego w ogole nie opowiadam, no moze czasem cos tam powiem najlepszej przyjaciolce, ale anonimowo na forum warto cos takiego zrobic i pare kilo z siebie zrzucic

Gość huhm
polejcie jej w koncu jest piatek a dobrze gada hehe;)

wlasnie polejcie mi:D mialam isc na impreze i nie wypalilo, nie mam nawet zadnego alko w domu, tylko popijam karotke:)

Gość huhm
haha ja juz druga wypilam i mam wyjsc ale dopiero kolo 24 wiec siedze na kaffe:D:D:D haha:D

ja jutro ide na impreze, a dzisiaj nuuuudy, ale daje rade:)

Gość huhm
no ja juz przejzalam wszytskie niusy na odwiedznaych stronach dzis mam wolne i tak slecze i czytam te topiki karotka mnie zabilas bo niechcialo mi sie biegac po herbatki wiec dzis caly wieczor na nich jade hehe;) a tez cos czuje ze jutro pewnie sie lepiej wybawie niz dzis bo tutaj niestety szybko zamykaja wiekszosc pubow ehh:P;)

heehehe ja sobie kupilam karotke marchewkowo malinowa ale jest strasznie slodka, ja jutro ide na impreze do znajomych, ale beda sami swoi wiec nikogo nowego raczej nie poznam:P

podniose, moze ktos jeszcze mial stycznosc z takim czlowiekiem

Gość huhm
:):):) Udanej jumpy zycze:) ja wlasnie mykam z domku:) Pozdrawiam i tym samym podbijam zebys sie nie nudzila hehe;)

heh dzieki to kto teraz ze mna pogada??:)