Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajgonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NO W KONCU STECZKOWSKA POJECHALA PO DODZIE

Polecane posty

ok, ja koncze, bo wszstkie rozmowy na temat tego szamba, tylko nakrecaja jej popularnosc

Gość Student z Gdańska
A czy ktoś widział w CKM choć jedno zdjęcie artystyczne? To prymitywna gazetka dla dresiarzy. Tam są fotografowie amatorzy, stylistki amatorki :O Kiedyś był Maxim - pismo o klasę lepsze niż CKM. Ale upadł, bo nasze społeczeństwo jest w wiekszości prymitywne i woleli prostacką gazetkę.

artystka to jest Ania Jopek , jakos niepcha sie przed tv, i potrafi wyzyc jakos, a steczkowska niby \'z tej samej polki\' jak o sobie mowi zali sie ze musi dorabiac. prawda jest taka, ze justyna jest antypatyczna, jej wyzalanie sie ze nie miala co jesc, nie ona jedna musiala oszczedzac, wielka pani z rodziny z tradycjami pfff

Gość popieram Justkeeeee
Lola Lu - super koment ;] Zgadzam sie z Toba w 100% !! Teraz strasznie ,,blacharstwo'' i glupota sa promowane;/ A szkoda ...

Gość kleszcz
Steczkowską oceniają fachowcy, że posiada prawie albo ponad trzy oktawy w głosie , chyba że mamy fatalnych fachowców ale komuś należy wierzyć :)

Gość popieram Justkeeeee
A tak btw.czytalam ,ze Doda pobierala lekcje spiewu u Eli Zapendowskiej,a Justka nie ;] Wiec chyba wszystko jasne :)

na festiwalach kultury zydowskiej czy muzyki to moze i ona niezle wypada )(steckowska) ale ludzi ja tam sluchajacych nie szanuje.

Gość kleszcz
terpentyna , czy pamiętasz ile płyt nagrała Steczkowska z różną tematyką i stylem ?

Gość kleszcz
komentujemy to co oglądamy , temat jest ogólny , czyżby topik do wywalenia ?

Gość cgatsd
"Zajmujecie sie głupotami" Tylko,ze te "głupoty" mają iluś tam milionową publiczność !. I to jest dopiero mega głupota !

Gość smródd
podczas przerwy musieli im cos powiedziec reżyserzy,bo Steczkowska mówi cały czas do tej debilnej rabczewskiej Doda.

Gość miri z kakako
Ok, Lola (swoja droga jak na taka artystke ciekawy nick), to powiedz mi teraz, jak cudownosc justyny i jej wyzszosc ma sie nad: - SESJE NAD GROBEM OJCA GDY W POWIETRZU CZUC JESZCZE JEGO ODDECH I SPRZEDAWANIEM SWIETYCH DLA MNIE EMOCJI DO GAZET - silikonowe cyce - przeciez tylko blachary je maja:) - sesje nago - przyjazn z jacykowem ktory dla wielu jest szczytem zlego smaku - fakt, iz to ONA JAKO PIERWSZA sprowokowala klotnie. Co do sesji ckm to fakt, kiczowata i tandetna, ale ma to swoj urok - taki klimat zalozyl sobie autor i robote wykonal calkiem niezle.Zreszta nie on pierwszy i nie ostatni. A sesji w playboyu juz nie ganisz? celowo pomijasz? To w takim przypadku mozna pokazac cycki, czy jednak nie ? Czy jednak bluzgasz po dodzie za jej glupkowate , popowe piosenki? fakt , ambitne nie sa, ale dlatego mowisz oniej jaka to nie jest chamska, wyuzdana, bluzniercza i bog wie co jeszcze....? PRZYPATRZ SIE 99% POLSKIEJ SCENY. KTORY POPULARNY ZESPOL MA AMBITNIEJSZE TEKSTOWO PIOSENKI OD DODY? ZADEN. Prawa rynku. a jusia dam ci usta za twe usta jest w czyms lepsza od nie zechciales mnie , zegnaj wiec? Tylko ze my tutaj nie o muzyce, a slodziutkiej jusi, ktora nie akcpetuje tego ze czas mija, twarz nie pieknieje, skora nie wygladza sie sama, a slawa bleknie i trzeba sie przyczepic jak rzep do psiego ogona, zeby o tobie pisali. Zmarly ojciec nie wystarczyl, to trzeba zerowac na slawie mlodszej kolezanki i pchac sie na okladki pismakow z piesnia na ustach "doda jest glupia dziewucha, ja justyna, ja ambitna piosenkarka". Jest zalosna i juz.

Gość kleszcz
generalnie , powiem tak , że Agnieszka świetnie wygląda w shortach , ale jeszcze fajniej, jakby się ze mną zechciała umówić na kawę :)

Gość jesli juz
to zgadzam sie z LoLa Lu i to w calosci.Steczkowska ma fajne plyty na koncie-dziewczyna szamana,grawitacja,sama to sa swietne piosenki.zaluje bardzo ze zeszla do poziomu takich programikow i polemik z taka szmata jak doda,ktorej plyt nie chcialabym nawet za darmo.podobno za kompromitacje Steczkowskiej ze zdjeciami odpowiada Najsztub.a doda ? gdyby gowno chodzilo i mowilo to tak jak ona.

O ludzie! Ja nie poznałam Milowicza. Jaki on jest gruby! Jak się jemu twarz zmieniła. No nie wierzę.

Gość kleszcz
fantastyczny widok, Dodzia bluzeczkę zdjęła z siebie i za biust się chwyciła , jakby się chciała pochwalić swoim biustem albo pokazać - zobaczcie co mam :) a obok ten (Tomek) nawet nie spojżał na biust Dody ale może i dobrze , natomiast co chciała Doda pokazać publiczności gładząc swój biust ?

Gość sajgonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o jak sweeeeeeeeeeet :) dzien zyczliwosci i zyczenia dla panstawa rabzcewski hahaha rzygać mi sie chce

doda-trzoda ma niestety zbyt wielkie ego,a -,,Wielkie \"ego\" to ogromna tarcza, która osłania wielką pustkę. \'\' ~ Diana Black Jak ulał pasuje do robaczewskiej . ew.,,Wielkim problemem tego świata jest, że głupcy i fanatycy są tak pewni swych racji, a ludzie mądrzy - pełni wątpliwości ~ Bertrand Russel

Gość liliii
to nie byly noce i dnie tylko Trędowata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie ogladajcie i sluchajcie ze zrozumieniem plizzz...

Gość e233
jakie pojechała? przecież ona nie jest błyskotliwa a już coś wymyśli to słabo się robi.Trędowata nigdy nie była lekturą, a film niejest obowiązkowy dla każdego Polaka, jak to wyraziła. Zero argumentów, a 100% lansu.wywyższa się a nie ma do tego podstaw.Szansa na sukces to cały jej posag

Gość e233
Doda może nie jest artystką najwyższysz klotów ale ma charyzmę.ciiekawe jakby się wdała w dyskusję z Chylińską, która by wygrała?????nie jest filozofią jechać po kimś kto nie jest błyskotliwy

Gość 1122334455
up

Gość kuzwa mac
uppppppppppppp