Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskadziewucha

kto ogladał ten film ?

Polecane posty

Gość ciekawskadziewucha
"Niestety kontrowersyjny reżyser Pasolini nie doczekał premiery i został zamordowany przed wejściem filmu na ekrany. Co skłoniło go do stworzenia tak makabrycznego obrazu? Wydaje mi się, że jedną z przyczyn była jego sympatia do komunizmu i chęć pokazania faszyzmu w krzywym zwierciadle" http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=480

Gość ciekawskadziewucha
Nikt ?

Gość ciekawskadziewucha
Warto go obejżeć ? Bo jestem troche ciekawa tego filmu ale sie tez obawiam czy nie jest dla mnie za mocny

Gość eee tam nudny jak flaczki
co jest w nim mocnego? Jak przeczytalam opis, to skojarzyl mi sie z ksiazkami o zyciu w obozach koncentracyjnych....

Gość ciekawskadziewucha
jeszcze niewiem bo nie oglądałam ale ponoć bardzo kontrowersyjny

A moglabys podac jakis przyklad tego sadyzmu? Dla mnie szczytem... brutalnosci? byl inside, a scena, na ktora nie moge patrzec, to w pile dziewczyna w dole ze strzykawkami :O:O:O

Hmm, to ja sie zastanowie czy obejrzec :| Inside tez sie wydal interesujacy (mylacy tytul:P), a okazal sie krwawa sieczka ciezarnej :O

Gość ciekawskadziewucha
o czym jest ten film inside tak konkretniej?

Gość ciekawskadziewucha
ja az takich obzydliwych filmów jeszcze nie widziałam,żeby mna wstrząsneły. Chyba że The girl next door. Ale jak bedziecie mieli czas to poczytajcie to http://www.zbrodnia.killer.radom.net/zbrodnia.php?dzial=mordercy&dane=SagawaIssei Tu są wymienieni najgorsi chyba z najgorszych morderców i opisane ich zycie. Ale tego nie chciałabym widziec na ekrenie

The girl next door dla mnie bylo smieszne :] o ile chodzi o te dwie siostry co mieszkaly obok gostka, gadaly jedna na druga a potem sie ... ostro... pukaly? z faciem :D Inside jest o kobiecie w ciazy, ktora stracila faceta w wypadku samochodowym i opowiada on o wydarzeniach w wigilie BN, następnego dnia ma miec wywolana ciaze. No i jakas babka zaczyna ja przesladowac... Włamuje sie do niej i zaczyna sie sieczka :| http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1555

Oooo to nie radze ogladac, bo konczy sie domowa cesarka :O ten film chyba mial po prostu przekroczyc dotychczasowe granice -.-

A ktoś moze ogladal blizne 3D? Bo nie bylam i nie wiem czy warto. W koncu to przeniesienie wyprowania flakow w nowy wymiar :D

Ja sie od premiery wybieram i wybieram, ale jakos nikt ze znajomych nie byl i... :D Co do kinowych hitów, to dobrze pogrzebac w starszych hitach, ewentualnie z innych kultur. Ja mam slabosc do kina azjatyckiego, zaczelo sie od ringu i klatwy, a teraz obejrzalam przewazajaca wiekszosc dostepnych w Polsce horrorow z japoni, korei... Uwielbiam w nich do dopracowanie, kazdy kadr jest dopracowany :]

Gość ciekawskadziewucha
można ściągnąc polskie napisy do inside ?