Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DWE032212

Robienie loda .........

Polecane posty

Gość DWE032212

Macie tak czasami ze facet sie umyje wykapie itd. a dalej mi fiutek smierdzi(ma jakis zapach) to umiecie mu loda zrobic czy was to brzydzi

Gość wymoczyć we wrzątku
a potem pumeksem. I wtedy dopiero.

oj na szczęście tak nie mam :P może twój chłop nabawił się jakiejś infekcji?

Gość katarinaaaa
fiutki maja swoj charakterystyczny zapach i to mnie podnieca no chyba ze jebie to wtedy fuj

Gość DWE032212
Wydaje mi sie ze nie ma infekcjii,ale powiedzcie mi czy wogole musi byc jakis zapach jak sie facet umyje bo mnie to brzydzi tak wogole.

Gość katarinaaaa
jak sie umyje to nie powinno tak byc

Każdy facet ma jakiś zapach, i czasem jego zapach w połączeniu z mydłem (zależy jeszcze jakim mydłem) to mieszanka wybuchowa niemalże :D.

Gość DWE032212
jak ja go umyje jak siedzi w wannie to jest ok bo myje go zawsze 3 razy ale jak on sam sie umyje to zawsze jakis zapach jest

raczej powinien być taki męski charakterystyczny dla tych okolic zapach, ale nie jest on jakiś przykry czy coś. mnie osobiście podkręca, uwielbiam zapach całego ciała mojego chłopaka.

Gość tripod
a twoja cipka to myslisz ze co nie ma swojego zapachu

Gość DWE032212
Taki wolgarny to on nie jest zeby takie cos zrobic a po drugie nigdy mnie do tego nie zmuszal. Aha i jeszcze jedno pytanie _Umialybysci zrobic loda swojemu partnerowi np. jak przyjdzie z pracy czy np. w polowie dnia.

Gość tripod
ja bym umiala... to moj chlopak i kocham jego cialo:)

ja tak. nie wiem czemu dla jednych to może być fuj czy cos, ale z praktyki zauważyłam, że mój facet nie śmierdnie w ciągu dnia tak, by nie dało się tego i owego zrobić. nie wiem, czy to zalezy od utrzymania higieny (bierze dużo pryszniców w ciągu dnia) czy po prostu od organizmu człowieka. może to jest tak jak z kobietami: jedne mają problemy z upławami, a drugie wcale ich nie odczuwają? :P

Gość DWE032212
Ja tez bym tak chciala ale po calym dniu jak jest spocony i nie umyty ja nie potrafie ,moja kolezanka tez nie ma zadnych oporow z tym. Jak wy dajecie sobie rade z tym przecierz mi nie powiesz ze po takim dniu nie czujesz go.

hmm, no może ja mam problemy z nosem, ale nie czuję :P może bym poczuła, jakby był upał, a ukochany biegał pół dnia, grał w coś i spędzął intensywnie czas, ale tego się nie dowiem, bo w takich krytycznych sytuacjach jest najpierw prysznic :) a normalnie to nic nie czuję... tylko zapach ciała partnera, który zawsze jest taki sam ;)

Gość DWE032212
to chyba ja sie musze" leczyc" zeby zaakceptowac zapach mojego faceta ,bo chyba jestem zabardzo wrazliwa na tym punkcie

nie musisz być ty wrażliwa. może twój chłopak nie poświęca uwagi na umycie sprzetu? bo pisałaś, że jak ty go umyjesz, to jest cacy :) przypatrz się kiedyś jak on to robi. i faktycznie niektóre substancje ludzkie zmieszane z pewnymi kosmetykami zamiast upachnieć i odświeżyć mogą spowodować efekt odwrotny. czy twój facet np. szybko się poci? bo to może też wskazywać na pewne problemy metaboliczne :P rozwiązaniem może też być częstsze mycie razem hehe :P

Gość DWE032212
Dzieki Polipol za wyczerpujace odpowiedzi i wydaj mi sie ze masz racej co do niektorych plynow to moga one byc tego powodem bo wlasnie mi sie tak przypomnialo ze kiedys czulam cos w takim rodzaju

Gość DWE032212
Pisz na pod swoim pseudonimem osle a nie podawaj sie pod moi spierdalaj z stad

Gość yyyy....
Nie wygłupiaj się. Powiedz mu, żeby wygotował i wymoczył w occie jabłkowym i będzie dobrze. ;)

Gość november-december
kurde gdzie ten moi slofnik poprawnei polżczyzny