Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha*

Upiłam się i przylazłam tu, kto pogada w ten cudny piątkowy wieczór??

Polecane posty

pamietam jak bylam na koncercie perfectu..i dopchalam sie do managera, bo chcialam zalatwic podpisanie plyty dla Ojca.. i olali mnie :/ powiedzieli mi, ze w kontrakcie zastrzegli, ze zadnych autografow nie daja :/ wscieklam jak nigdy

a raz bylam pod namiotami nad morzem.. i kto sie rozbil obok? T Love :D caly zespol..z rodzinami :)

Muniek swietny jest :P a najlepsze jest to..jak przyszedl i sie pytal o budzik, bo mial jakis tam koncert i musial wczesnie wstac :)

tak:) on jest przyjazny:) pamiętam akcję na tym koncercie:) jakiś typek wrzucał teksty:) A Muniek pyta co mam z nim zrobić:) A gość obok:) opluj go hi hi:) jazda była"_

bo lać mi się chciało i jak policja podeszła to zacząłem spiewać i stwierdzili ze ich lekceważę:)

ja raz bylam z moim ex..i on mial cos takiego, ze jak mu sie zachcialo sikac to musial od razu.. wiec podczas takiego jednego...policja chciala mu mandac wlepic.. to powiedzialm, ze jakby miasto zadbalo o tolety, to nie bylo by problemu, bo on ma chory pecherz i co mial zrobic? zlac sie w spodnie? spodnie jak spodnie, ale ja sie za niego musze jeszcze wstydzic :P zostawili nas i sobie poszli :)