Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mycha*

Upiłam się i przylazłam tu, kto pogada w ten cudny piątkowy wieczór??

Polecane posty

heh.. ja wlasnie wylecialam z jednej roboty, bo czasem mam niewyparzona buzie :) no ale nie pozwole sobie na jakies sexistowskie texty od szefa :/

no właśnie. A ja na skurwysyństwo. A takie coś sie w tygodniu ujawniło... Ale moze nie mówmy o takich kwasach dzis. Słuchałaś czegoś fajnego ostatnio?

Mowi sie im "NIE" a oni nie rozumia znaczenia tego slowa.. albo je olewaja.. Jest taki jeden...dobija sie do mnie od wrzesnia.. ja mu wbijam do glowy, ze nie ma szans.. i nic tego nie zmieni. Mowie NIE, a ten nic... jakby nie rozumial :/ no porazka.. a wczoraj to juz przegial

sami sie napataczaja... nie chodze ostatnio do klubow..a poznaje ich wszedzie, chocby na uczelni czy przez znajomych

Gość alantonina
Ja po wielu latach uświadomiłam sobie WIELKIE różnice pomiędzy kobietami i mężczyznami. I to właśnie te różnice powodują, że czasem jakiś burak ;) nie zrozumie słowa "NIE"! Niektórzy faceci mają w sobie coś z pierwotnego zwierza... Instynkt każe im zdobyć. Więc mówienie słowa "nie" na nich nie działa. Czasem czuje się jakby widzieli mamuta w kobiecie-jak ją dopadną to oni będą dumni a i reszta neandertalczyków się ucieszy ;))))

Alantonina... lepiej bym tego nie opisala :) mozna gadsac i gadac, wykrzyczec im w twarz..a ci..NIC, nie dociera

Gość alantonina
Pozostaje nam tylko szukać tego który zrozumie, a później traktować jak gatunek zagrożony wyginięciem ;)