Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipa do kwadratu

ciagle sama sama sama

Polecane posty

Gość lipa do kwadratu

i juz tak 3 miesiace sie ciagna a i zadnych perspektyw na zwiazek:(

Gość nie ma nic nie ma niczego
po co ci związek? na zwiazki trzeba płacić

Gość lipa do kwadratu
no wiem ze trzeba, ale sie poswiece:P

Gość lipa do kwadratu
3 miesiace to dopiero poczatek bo nic a nic sie nie zapowiada, oceniam ze conajmniej rok bede sama:O

Gość dcxcx
też mało, spadaj:D

Gość lipa do kwadratu
co malo co malo? 3 miesiace i juz nie moge, nie mam sie do kogo przytulic:( od 5 lat nigdy nie bylam sama i w ogole nie potrafie sie odnalezc w tej sytuacji

Gość lipa do kwadratu
halo!!

Gość lipa do kwadratu
zaciekawiony a jestes sam dlatego ze nikt cie nie chce czy dlatego ze ty nikogo nie chcesz?

Gość lipa do kwadratu
no boli boli to fakt, mi tez trudno zaufac, ale jakby trafil sie ktos odpowiedni to czemu nie. Mna sie niestety interesuja sami narwani nizsi odem nie a mam 165cm:O chudsi ode mnie a waze 48 kg:o blondyni.

Gość nikt nie jest sam
cos przeoczylas moja droga, rozgladaj sie bardzo uwaznie, szczescie puka bardzo cichooo

Gość lipa do kwadratu
ja jestem sama, nie moge zakochac sie z wzajemnoscia, nigdy mi sie to jeszcze nie zdarzylo a mam 22 lata, bylam w zwiazkach ale albo to ja kochalam a mnie nie kochano, albo mnie kochano ale ja nie kochalam..

Gość nikt nie jest sam
Lipa a Ty kogo szukasz,opisz go prosze

Gość lipa do kwadratu
Z charakteru, chce kogos kto bedzie mial poczucie humoru, z kim bedzie mozna wyjsc sie pobawic i posiedziec w domu razem we dwoje. nie szukam idealu z wygladu, ale nie bede oszukiwac ze musi mnie choc troche fizycznie pociagac. Nie musi byc mega wysoki ale zeby nie byl nizszy ode mnie, nie musi byc umiesniony ale zeby nie byl tez chudszy ode mnie. Jejku no nie wiem szukam po prostu kogos w kim sie zakocham i kto zakocha sie we mnie, wtedy wszystkie powyzej opisane cechy moga ulec zmianie:)

ja mam 26 lat pokochałem tylko raz i co z tego jak mnie wykreśliła z życia wspulne plany marzenia przekreśliła jedną nocą Takie jest widać życie nie każdy moze w miłości trwać niestety mimo że to człowiek człowiekowi do szczęścia najbardziej potrzebny Czasem to chciało by sie nawet do jeża przytulić

Gość lipa do kwadratu
no wlasnie ja sie straszine boje tego, ze jeszcze dlugo bede sama, ze nie znajde sobie nikogo, ze sie nie zakocham, przeraza mnie ta wizja, zwlaszcza ze wszyscy znajomi sa juz zajeci w szczesliwych zwiazkach:(

Gość /////////////
to napiszę Ci na pocieszenie, że ja już jestem 4 lata sama, po 8 letnim związku...:o

Gość lipa do kwadratu
oj kochani ale mnie wcale nie pociesza, ze inni sa dluzej sami:(

Gość nikt nie jest sam
Lipa a wiec szukasz: inteligentnego(poczucie humoru), przystojnego(pociagajacego), umiesnionego(nie moze byc chudszy ode mnie), to chyba bedziesz miala duza konkurencje, przygotuj sie na wielkie igrzyska lub poprostu zapomnij o tym wszystkim i pokochaj bratnia dusze, ktora jest gdzies obok Ciebie,jak zazwyczaj bywa blizej niz myslisz

Gość viviana
Około roku temu zdołowana, bez chęci do czegokolwiek chciałam zmienić moje życie, w szczególności miłosne, którego właściwie wówczas nie miałam. Jestem atrakcyjna, zgrabna, niegłupia i wielu mężczyzn zawieszało na mnie wzrok i na tym kropka, żaden nie próbował działać dalej. Trafiłam w Internecie na feromony. Sceptyczna, lecz zachęcona pochwałami innych klientów, postanowiłam spróbować. Dzisiaj po długim czasie piszę żeby podzielić się tym ile szczęścia przyniosły mi te feromony. Stałam się osobą przebojową, potrafiącą zdobywać to czego pragnie, posiadającą wielu dobrych znajomych i przyjaciół. Uwierzyłam w siebie, stałam się bardziej interesująca dla płci przeciwnej i to pomogło mi w zdobyciu mężczyzny moich marzeń, z którym jestem od ponad pół roku. Jestem bardzo szczęśliwa, bo żaden facet nigdy mnie tak nie kochał jak on i vice versa. Ja używam feromonów PHEROMAX, ale z tymi feromonami to jest tak, że na każdego działa inna mieszanka np. gdy używałam BTB to efekt był odwrotny, byłam wręcz odpychająca. Najlepsze jest to, że kupując na tej stronie można popróbować różnych mieszanek zanim trafi się na tę właściwą, bo gdy nie jesteśmy zadowoleni z produktu możemy dokonać zwrotu. Także bez wahania poleciłam tą stronę koleżankom i polecam każdej (bądź każdemu), która chce zmienić coś w swoim życiu. http://www.feromony.pl/prp220