Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierecekkk

najlepiej to wyrwać sobie serce i nie czuc NIC

Polecane posty

Gość cukierecekkk

wtedy by było po klopotach... albo jakis cudowny srodek na odkochanie sie-ale tylko dla nas kobiet!! ...tez bylo by cudownie

Gość dcxcx
Dlaczego tylko dla kobiet? Nietolerancyjna jesteś, facet tez człowiek😭

Gość cukierecekkk
ale Wam to wszystko spływa nawet miłosc Wam wszystko przychodzi łatwiej bo nie jestescie tacy głpio uczuciowi i wrażliwi jak my

kiedyś ktoś tu miał bardzo ciekawą stopkę, która zapadła mi w pamięć "jakże bym chciała... wyciąć sobie serce... i być bez serca..." ja też kiedyś chciałam nie mieć serca ale dzis wiem, że to najgorsze, co może być - nic nie czuć :O

Gość cukierecekkk
oj nie wiem...ja w obecnej chwili chciałabym ciooo? chciałabym nie czuć

Gość nie gadaj głupot
mieć serce to coś wspaniałego, wiem życie daje wtedy w kośc i to bardzo ale chwile kiedy Ci to odwzajemnia są tego warte

Gość dcxcx
Nie jestem facet, po prostu szkoda mi się ich zrobiło:P

Przejmuję tą stopkę wyżej- idealnie oddaje to co czuję :(

Gość Marta* leniwiec
najprostsze rowiązanie :P

Gość rose90
Moze faceci tego tak bardzo nie okazują?? Napewno cierpią jesli ktos ich zostawi:] Po prostu cierpia milczac:) Bo przewaznie to dziewczyny sa takie wylewne i wrazliwe:)

Gość srodek
zaluzmy ze juz dostalas, napisz jak teraz jest

Ellinka mogę ją sobie pożyczyć? Chciałabym ją jak najszybciej oddać! Na razie jest mi potrzebna :(

dołanczam sie do autorki .Czasem wolalabym sie nie urodzic aby nie plakac ,nie myslec i nic nie czuc ... :( smutne ale prawdziwe :(

23:47 [zgłoś do usunięcia] Ellinka ooo to chyba o mojej stopce Gdybym tak mogła Wydrzeć sobie serce I być bez serca... tak,tak! to właśnie o to chodziło, swoja drogą niezłą forore zrobił ten cytat wśród moich znajomych kiedy bardzo ale to bardzo zezłościł mnie pewien pan :) dawno i nie prawda :)

Gość cukierecekkk
jakbym dostała taki srodek... to bym nie słuchała smutnych piosenek...nie płakała że On już chyba nie chce żebśmy byli szczęśliwi..nie zadręczałabym się...nie pogrążała w rozpaczy TYLKO ŻYŁA NORMALNIE

To przestań rozpaczać tylko zajmij się czymś konkretnym to nie będziesz miała czasu na głupoty

– Dlaczego mam zatem słuchać serca? – Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. lub Nikt nie cieszy się tym co ma, pragnie tego co miał, lub co ma kto inny. 😭 też czasem chciałabym być bez serca 😭

Gość cukierecekkk
nie ma już sił na nic jestem "sparaliżowana" rechabilitacja? tak, ale gdy będę miała kamień zamiast serca i marzę o tym

Gość gfdfgfgb
kobiet

Gość cukierecekkk
to wish for the impossible : The best I call you when I need you and my heart's on fire You come to me, come to me wild and wired You come to me, give me everything I need You bring me a lifetime of promises and a world of dreams You speak the language of love like you know what it means And it can't be wrong, take my heart and make it strong

kurde, ale życie bez serca musi być straszne :o to nic że niekiedy skurwia, że jest posklejane i że ma dziury ;) wolę z ;]

Gość kobietaaakobi
wolisz do momentu kiedy ktos Ci je złamie rozszarpie i zdepcze

już mi zdeptano je. ostatnio właściwie to wbito w nie noż. ale żyję. i nie mam zamiaru się dołować. moja pompa krwi jest mi potrzebna. do życia. i musi działać.

Gość cukierecekkk
zazdroszczę :(